Studio360

Yolande Rutazibwa & Nathalie Dumortier

We zijn bijzonder verheugd één van de nieuwe bedrijven van Xplore Group voor te stellen: studio360! 

 

In onze studio’s is het mogelijk om binnen de vijf minuten na de fotoshoot van een product – van 2D tot 360° roterende productshots – het resultaat te editen (het product vrij te maken en tegen eender welke achtergrond te plaatsen) en te uploaden naar de webshops of servers van onze klanten. Aangezien onze focus vooral op e-commerce ligt, passen we bijzonder goed binnen Xplore Group.

Onze studio’s combineren de nieuwste technologie met operationele uitmuntendheid, snelle service en een hoge kwaliteit. Het goede nieuws: onze diensten zijn bijzonder kostenefficiënt en onze klanten hoeven hun collecties en producten niet te missen.

Retail Bankruptcies timeline

Welke producten fotograferen we?

We maken fotoshoots van complete silhouetten, schoenen, speelgoed, designobjecten, laarzen, stoelen, juwelen, boeken, flessen, hamers, bouten en moeren, verpakking, kaarsen, sokken, riemen, horloges, brillen, blikjes, knuffels, magazines, handtassen, rugzakken, sjaaltjes, pennen, potloden, smartphones, theebuiltjes, koffiemachines, poppen, kinderwagens, handdoeken, stukken zeep, armbandjes, potten en pannen, farmaceutische producten, enzovoort.

Retail Bankruptcies timeline

Focus?

We vonden de machines voor onze studio’s in 2018.
Waar studio’s vandaag vooral in trek zijn bij grote e-commercebedrijven die de machines voltijds gebruiken, richten wij ons op klanten met een heel breed productgamma en klanten voor wie de investering in een machine te veel kost in verhouding tot de capaciteit die ze nodig hebben.

Het voorbije jaar hebben we ons businessplan verder verfijnd, ons brede netwerk aangesproken en heel wat potentiële klanten aangesproken – partijen met een heel uiteenlopende achtergrond en afkomstig uit verschillende markten. We deden dat met de bedoeling partners te vinden die in staat zijn onze service te ondersteunen en verder te verbeteren.

Augmented Reality

Ervaring?

We hebben elk twintig jaar ervaring in marketing en communicatie. We weten dat timing essentieel is, maar ook dat kwaliteit en – vooral – service doorgaans het slachtoffer zijn van de almaar kortere doorlooptijden. Een service aanbieden die alle bovenstaande elementen combineert, afgerond met een bijzonder interessante prijs per shot: dat is de mantra van studio360.

Hoewel onze achtergrond vergelijkbaar is, leunt Yolandes ervaring sterker aan bij mode, design en verkoop, terwijl Nathalie eerder neigt naar fmcg, retail en general management.

We hebben elkaar twintig jaar geleden al ontmoet, maar de echte klik kwam er tien jaar geleden, toen we korte tijd collega’s waren, en dan nog eens vier jaar geleden, toen we samenwerkten bij een digitaal agentschap. We zijn niet alleen vriendinnen, we weten dat we ook goed samenwerken als collega’s.

Augmented Reality

Over Studio360

Onlangs hebben we onze studio’s geopend in Antwerpen (Riemstraat 5). Kom gerust langs wanneer je in de buurt bent.
We zullen je met plezier een demonstratie geven! Intussen vind je ons ook op www.studio-360.be en op Instagram onder studio-360.be.

Nu al een vraag? Laat maar weten: shoot@studio-360.be.

www.studio-360.be

Wat kunnen wij voor jou betekenen? 
Laat het ons weten.

Voor meer info: Privacy Policy