Inspirerende samenwerkingen en projecten

In de kijker

Client Coop Supermarkten

Een performante en schaalbare e-commerce omgeving

Blijf up-to-date

Client JBC

Breng al je klanten dichter bij elkaar en ga volledig Omnichannel

Xplore Group zette voor JBC een omnichannel-omgeving op met Salesforce Commerce Cloud. De oplossing ondersteunt de digitale interactie tussen JBC en de klant, zowel online als in-store.
Client Alpheios

To PIM or not to PIM: natuurlijk! Kies voor een kortere time-to-market

Dankzij het PIM-systeem dat Xplore Group implementeerde, biedt Alpheios betere informatie aan zijn klanten, gebaseerd op rijkere productdata.
Client VION Food Group

Gegevensuitwisseling van de bovenste plank zorgt voor betere bedrijfsvoering

Varkenshouders die dieren leveren aan VION Farming, de aanvoerorganisatie van VION Food Group in Nederland, hebben via Farmingnet direct zicht op het resultaat van hun bedrijfsvoering. Xplore Group staat in voor de support en de functionele uitbreiding van het online rapporteringssysteem.
Client Vacature.com

Beslissingen nemen op basis van accurate en realtime data is een must

Bij Vacature.com zorgen operationele en managementdashboards in real time voor haarscherp inzicht. De dashboards bevatten informatie op maat van iedere beoogde doelgroep. Alle gebruikers beschikken zo over data om de juiste beslissingen te nemen.
Client Chatbots

Chatbots

Xplore Group bouwde een chatbot die recepten suggereert op basis van een natuurlijke conversatie. De klant vertelt wat hij of zij verkiest: ontbijt, lunch, iets met vis, vlees, enzovoort.
Client Blockchain

Blockchain

Online ticketverkoop heeft af te rekenen met diverse problemen: van illegale verkoop op de zwarte markt tot fraude. Xplore Group ontwikkelde hiervoor een oplossing op basis van blockchain.