Inspirerende samenwerkingen en projecten

In de kijker

Client Pantoonbenes

Een stijlvolle B2B-webshop voor PantoonBenes

Print- en Sign expert PantoonBenes had nood aan een vernieuwde, gebruiksvriendelijke webshop, die er bovendien ook nog eens superstrak uitziet. Competence center eWings ging de uitdaging aan en leverde op in stijl.

Blijf up-to-date

Client Alpheios

To PIM or not to PIM: natuurlijk! Kies voor een kortere time-to-market

Dankzij het PIM-systeem dat Xplore Group implementeerde, biedt Alpheios betere informatie aan zijn klanten, gebaseerd op rijkere productdata.
Client VION Food Group

Gegevensuitwisseling van de bovenste plank zorgt voor betere bedrijfsvoering

Varkenshouders die dieren leveren aan VION Farming, de aanvoerorganisatie van VION Food Group in Nederland, hebben via Farmingnet direct zicht op het resultaat van hun bedrijfsvoering. Xplore Group staat in voor de support en de functionele uitbreiding van het online rapporteringssysteem.
Client Vacature.com

Beslissingen nemen op basis van accurate en realtime data is een must

Bij Vacature.com zorgen operationele en managementdashboards in real time voor haarscherp inzicht. De dashboards bevatten informatie op maat van iedere beoogde doelgroep. Alle gebruikers beschikken zo over data om de juiste beslissingen te nemen.
Client Chatbots

Chatbots

Xplore Group bouwde een chatbot die recepten suggereert op basis van een natuurlijke conversatie. De klant vertelt wat hij of zij verkiest: ontbijt, lunch, iets met vis, vlees, enzovoort.
Client Blockchain

Blockchain

Online ticketverkoop heeft af te rekenen met diverse problemen: van illegale verkoop op de zwarte markt tot fraude. Xplore Group ontwikkelde hiervoor een oplossing op basis van blockchain.
Client Telenet

Coole app versterkt succesvolle campagne

Een opvallende marketingapp geeft een extra boost aan een goede marketingcampagne. Dat was het doel van Xplore Group met de wegwerpcamera-app voor communicatiebedrijf TheseDays Y&R en provider Telenet.