Word een Xplorer

Xplore Group is een snel groeiend bedrijf met Belgische roots en een open organisatorische structuur. We zijn een ecosysteem van competence centers gespecialiseerd in digitale & IT profielen, services en solutions. Elk competence center is expert in een technologie of oplossing. Innovatie en ondernemerschap staan centraal in elk competence center. We gaan geen uitdaging uit de weg en staan dagelijks klaar om de nieuwste trends te ontdekken. Our promise is simple: We will never stop Xploring, it is our DNA. Met 9 kantoren in 3 verschillende landen en meer dan 800 Xplorers, opereren we als een lokale partner voor onze klanten.

Team Xplore Group in brainstorm

Functioneel Analist

Je brengt de online behoeften van onze klanten in kaart en maakt weldoordachte analyses. Samen met marketeers, developers en project managers geef je de oplossing vorm.

Web Developers (Full Stack, Front-end, Back-end)

Je bent gek op alles wat met de online en digitale wereld te maken heeft en hebt ervaring met web development.

Medior Data Engineer

Ben je data-minded en een ervaren teamplayer? Kom werken in een high-tech omgeving met aandacht voor een gezonde work-life balance.

Senior BI Analyst

Vervoeg je bij ons team van analisten, ontwikkelaars en cloud-architecten met passie om klanten te helpen de kracht van hun data te ontketenen.

Cloud Engineers

Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en mee te ontwikkelen en bouwen aan state-of-the-art cloud oplossingen.

Test Automation Engineers

Wil jij altijd ten gronde begrijpen hoe een applicatie werkt? Denk jij aan het automatiseren van een taak wanneer je deze voor een tweede keer doet?

Webanalists

In data you trust, je hebt zin voor initiatief en ben analytisch ingesteld. Als webanalist vertaal je business requirements naar meetbare doelstellingen.

Cloud Native Developers

Applicaties ontwikkelen die de kracht van cloud computing ondersteunen is een andere wereld binnen software development. Je bent doelgericht en wil cloud technologie gebruiken.

PHP Professionals

Expert in internet technologie en op zoek naar nieuwe dingen om te leren? Als PHProfessional bouw je mee aan front- en back-end projecten.

Project Managers

Stroomt de adrenaline door jouw aderen wanneer een project de juiste richting uit gaat? Denk jij in termen van scope, timing en budgetten?