Onze Recruitment Journey

De standaard Recruitment Journey bestaat niet, maar we maken er wel graag een gepersonaliseerde candidate journey van bij Xplore Group, zoals blijkt uit het verhaal van Mitch & Tuur.

ONTDEK MEER

Google Cloud Summit 2018: een nieuw begin

Op Woensdag 28 oktober, in het Taets Gallery te Amsterdam, vond de Google Cloud Summit 2018 plaats. Dit was dé gelegenheid om nieuwe ideeën op te doen en de toekomst van de cloud te ontdekken.

ONTDEK MEER

Een terugblik op 1 jaar RoboRana

Ondertussen ken je RoboRana mogelijks al: een ambitieuze en enthousiaste start-up met expertise in het bouwen van intelligente Robotics Process Automation (RPA) oplossingen. 

ONTDEK MEER

Een verhaal over geconnecteerde koeien

Enkele weken geleden waren we met InfoFarm voor onze teambuilding te gast bij Boer Luc en Boerin Marina van de Sint-Jozefhoeve. Naast het draaiende houden van een volledig melkveebedrijf vinden zij ook nog de tijd om teambuildings te organiseren, opleidingen voor scholen te verzorgen en team coaching en talentontwikkeling te begeleiden. 

ONTDEK MEER

Maximaal bijleren via stage op maat

In het laatste jaar van hun opleiding lopen de marketingstudenten van de Karel de Grote Hogeschool vier maanden stage. Dat traject vormt het sluitstuk van hun studie. Michaël Engelen blikt terug op zijn stage bij YellowGround, een bedrijf dat tot Xplore Group behoort.

ONTDEK MEER

Aan de slag met Adobe Audience Manager in nauwelijks twee dagen

Een groepje klanten van Xplore Group nam onlangs deel aan een tweedaagse bootcamp rond platformen voor datamanagement. Het evenement was een initiatief van Humix en iDA Mediafoundry, met Wouter Van Geluwe als centrale gast. Wouter is Principal Solutions Consultant bij Adobe en een echte Adobe Audience Manager-expert.

ONTDEK MEER

De naam is planner: Optaplanner

Planningsproblematieken. Je hebt ze in alle maten en vormen. Hoe ga je efficiënt te werk met het inplannen van een gelimiteerde set resources (werknemers, voertuigen, lokalen, ...) die gekluisterd zijn aan een boel regels die, in een optimale wereld, niet gebroken mogen worden?

ONTDEK MEER

PIM doet je omzet stijgen

Bij online verkoop is het niet alleen de flitsende webshop die de doorslag geeft. Je moet je ook differentiëren met de informatie die je via het e-commerceplatform aanbiedt. De combinatie van die twee elementen doet de verkoop stijgen.

ONTDEK MEER

GDPR: compliance na de invoering van de wet

We zijn er de voorbije maanden meer dan een beetje mee om de oren geslagen: de General Data Protection Regulation (GDPR). Maar ondanks de vele aandacht voor de term blijkt de interpretatie van de wetgeving toch vaak sterk uiteen te lopen. Hoe is het mogelijk dat een wet, die inmiddels is ingevoerd, toch nog voor zo veel onduidelijkheid zorgt?

ONTDEK MEER

IBM Think 2018: een blik op de toekomst

What happens in Vegas, stays in Vegas? Niet dit keer. Voor het eerst bracht IBM al zijn expertisedomeinen samen op één conferentie: IBM Think 2018 in Las Vegas. Daar mocht Integration Designers uiteraard niet op ontbreken.

ONTDEK MEER

Privacy by design: nooit zwart of wit

Privacy by design zorgt ervoor dat maatregelen om de privacy te beschermen rechtstreeks in het ontwerp van een IT-oplossing zijn ingebed. Maar aangezien de behoeften van de klanten veranderen – en dus ook de behoefte aan privacy – vraagt privacy by design meer dan zomaar wat extra code in een formulier, ...

ONTDEK MEER

Craftworkz: AI en de sleutels tot succes

Als je met overtuiging je passie volgt, dan is de kans groot dat je daar succesvol mee zult zijn. Dat is de boodschap die Craftworkz meegaf tijdens ‘Sleutels tot succes’, een inspiratieworkshop rond technologie voor studenten uit het tweedekansonderwijs. 

ONTDEK MEER

Adobe Launch daagt uit

Adobe Launch legt de lat hoger. Meer nog, Launch is straks de belangrijkste uitdager voor Google Tag Manager, de huidige marktleider in tag management.

ONTDEK MEER

Spring WebFlux: een introductie

Spring 5 is het eerste Spring-framework dat ondersteuning voor reactive programming inbouwt. In deze blog gaan we aan de slag met het nieuwe functionele programmeermodel in Spring WebFlux. 

ONTDEK MEER

Volop Spring in het putje van de winter

Spring-ontwikkelaars van over de hele wereld hadden onlangs afspraak in San Francisco voor SpringOne. Uiteraard was ook Faros van de partij. 

ONTDEK MEER

Let's Connect

Contacteer ons

+32 (0)3 871 99 66

info@xploregroup.be