Een dag in het leven van... Bid Officer BO

Maak kennis met BO. Ze is het nieuwste lid van het  Xplore Group Bid Office team.

ONTDEK MEER

Studio360

We zijn bijzonder verheugd één van de nieuwe bedrijven van Xplore Group voor te stellen: studio360! 

ONTDEK MEER

Amazon Web Services (AWS)

De voorbije jaren heeft Xplore Group zijn sporen verdiend als een groep van hoogopgeleide en innovatieve IT-experten. Als AWS Advanced Partner hebben we ook onze expertise rond cloud computing ruimschoots bewezen.

ONTDEK MEER

Immersive Technology

Hoe retailers immersieve technologie kunnen gebruiken om de retailpocalyps te overleven. 

ONTDEK MEER

Onze Recruitment Journey

De standaard Recruitment Journey bestaat niet, maar we maken er wel graag een gepersonaliseerde candidate journey van bij Xplore Group, zoals blijkt uit het verhaal van Mitch & Tuur.

ONTDEK MEER

Google Cloud Summit 2018: een nieuw begin

Op Woensdag 28 oktober, in het Taets Gallery te Amsterdam, vond de Google Cloud Summit 2018 plaats. Dit was dé gelegenheid om nieuwe ideeën op te doen en de toekomst van de cloud te ontdekken.

ONTDEK MEER

Een terugblik op 1 jaar RoboRana

Ondertussen ken je RoboRana mogelijks al: een ambitieuze en enthousiaste start-up met expertise in het bouwen van intelligente Robotics Process Automation (RPA) oplossingen. 

ONTDEK MEER

Een verhaal over geconnecteerde koeien

Enkele weken geleden waren we met InfoFarm voor onze teambuilding te gast bij Boer Luc en Boerin Marina van de Sint-Jozefhoeve. Naast het draaiende houden van een volledig melkveebedrijf vinden zij ook nog de tijd om teambuildings te organiseren, opleidingen voor scholen te verzorgen en team coaching en talentontwikkeling te begeleiden. 

ONTDEK MEER

Maximaal bijleren via stage op maat

In het laatste jaar van hun opleiding lopen de marketingstudenten van de Karel de Grote Hogeschool vier maanden stage. Dat traject vormt het sluitstuk van hun studie. Michaël Engelen blikt terug op zijn stage bij YellowGround, een bedrijf dat tot Xplore Group behoort.

ONTDEK MEER

Aan de slag met Adobe Audience Manager in nauwelijks twee dagen

Een groepje klanten van Xplore Group nam onlangs deel aan een tweedaagse bootcamp rond platformen voor datamanagement. Het evenement was een initiatief van Humix en iDA Mediafoundry, met Wouter Van Geluwe als centrale gast. Wouter is Principal Solutions Consultant bij Adobe en een echte Adobe Audience Manager-expert.

ONTDEK MEER

Let's Connect

Contacteer ons

+32 (0)3 871 99 66

info@xploregroup.be