Xplore Group vertaalt de meest geavanceerde technologie naar een voor jou klaar en duidelijke oplossing.

Bij elk project staat veiligheid bovendien voorop. Alleen een betrouwbare en stabiele omgeving staat garant voor optimale prestaties.

Het integreren van automatiseringstools tijdens het ontwikkelproces verhoogt de stabiliteit voor het development team. Maar, dat is maar een deel van het verhaal.

Na livegang blijven onze systemen waken over de goede gang van zaken en worden problemen proactief opgespoord. Onze services waarborgen de continuïteit van jouw team en applicaties.  

  • Application & infrastructure support
  • Cloud hosting
  • DevOps
  • Test automation
 

Praten over jouw hosting & operations fase?

Voor meer info: Privacy Policy

VRT NU

Betere kijkervaring met VRT NU

Het kijkgedrag van de Vlaming verandert. Om efficiënter op de vraag naar live streaming en video on demand in te spelen, bouwde Xplore Group voor VRT NU een oplossing uit op basis van Adobe Experience Manager.

ONTDEK MEER

Freight Tracking System

Zeg vaarwel tegen vertragingen dankzij optimaal just-in-time-proces

Just-in-time is een bekend basisprincipe in de automobielindustrie. Maar wat als onderdelen vastzitten in de file of als een producent de nodige stukken niet op tijd kan leveren? Het Freight Tracking System van Xplore Group biedt een algemeen logistiek overzicht. Het laat de betrokken leveranciers toe om de juiste acties te ondernemen, lang voor de productielijnen stilvallen.

ONTDEK MEER

Philips

Near-real-time publishing in de praktijk 

Xplore Group heeft voor Philips een succesvol data syndication platform gebouwd. De oplossing staat in voor de near-real-time publicatie van productgerelateerde content via een brede waaier van kanalen. Het platform brengt de doorlooptijd terug van twaalf uur tot enkele minuten.

ONTDEK MEER

Let's Connect

Contacteer ons

+32 (0)3 871 99 66

info@xploregroup.be