Xplore Group vertaalt de meest geavanceerde technologie naar een voor jou klaar en duidelijke oplossing.

Bij elk project staat veiligheid bovendien voorop. Alleen een betrouwbare en stabiele omgeving staat garant voor optimale prestaties.

Het integreren van automatiseringstools tijdens het ontwikkelproces verhoogt de stabiliteit voor het development team. Maar, dat is maar een deel van het verhaal.

Na livegang blijven onze systemen waken over de goede gang van zaken en worden problemen proactief opgespoord. Onze services waarborgen de continuïteit van jouw team en applicaties.  

  • Application & infrastructure support
  • Cloud hosting
  • DevOps
  • Test automation
 

Freight Tracking System

Zeg vaarwel tegen vertragingen dankzij optimaal just-in-time-proces

Just-in-time is een bekend basisprincipe in de automobielindustrie. Maar wat als onderdelen vastzitten in de file of als een producent de nodige stukken niet op tijd kan leveren? Het Freight Tracking System van Xplore Group biedt een algemeen logistiek overzicht. Het laat de betrokken leveranciers toe om de juiste acties te ondernemen, lang voor de productielijnen stilvallen.

ONTDEK MEER

Philips

Near-real-time publishing in de praktijk 

Xplore Group heeft voor Philips een succesvol data syndication platform gebouwd. De oplossing staat in voor de near-real-time publicatie van productgerelateerde content via een brede waaier van kanalen. Het platform brengt de doorlooptijd terug van twaalf uur tot enkele minuten.

ONTDEK MEER

VION FARMING

Gegevensuitwisseling van de bovenste plank zorgt voor betere bedrijfsvoering

Varkenshouders die dieren leveren aan VION Farming, de aanvoerorganisatie van VION Food Group in Nederland, hebben via Farmingnet direct zicht op het resultaat van hun bedrijfsvoering. Xplore Group staat in voor de support en de functionele uitbreiding van het online rapporteringssysteem.

ONTDEK MEER

Let's Connect

Contacteer ons

+32 (0)3 871 99 66

info@xploregroup.be