Versterk jouw klantenbinding en stimuleer herhaalaankopen met een loyalty platform

Loyalty systemen zijn een krachtige tool om de betrokkenheid van jouw klanten te vergroten, herhaalaankopen te stimuleren en nieuwe klanten aan te trekken. Van digitale klantenkaarten tot beloningsprogramma’s en affiliate-netwerken –  loyalty oplossingen helpen om langdurige relaties op te bouwen en meer omzet te genereren.

Waarom een loyalty systeem?

In de huidige competitieve markt is het belangrijk om jouw klanten te binden en te belonen voor hun loyaliteit. Met een loyalty systeem kan je jouw klanten een gepersonaliseerde ervaring bieden (dankzij de verzamelde data via hun klantenkaart), hen belonen voor hun aankopen met gratis producten of korting en hen aanmoedigen om terug te komen. Zo’n systeem zorgt niet alleen voor een hogere klanttevredenheid, maar ook voor een verhoogde omzet. Daarnaast, dankzij affiliate netwerken, kan je ook nieuwe klanten aantrekken.

 

Affiliate netwerken?

Bij een affiliate netwerk creëer je een netwerk van partners waarbij klanten punten verzamelen door aankopen te doen bij deelnemende winkels en die punten nadien kunnen inwisselen voor korting bij één van de partners.

 

Bijvoorbeeld: wanneer je aankopen doet bij een bepaalde supermarkt kan je jouw punten inruilen voor gratis producten, schenken aan een goed doel of korting krijgen bij bepaalde partners.

Enkele van onze klanten

Gerelateerde cases

Client Horta

Loyalty en customer experience platform voor Horta

Client Casa

Meer klantenbinding voor Casa

Neem contact op

Wil jij weten hoe loyalty systemen jouw bedrijf kunnen helpen?

Onze Xplorers helpen je graag op weg.