Optimaliseer de gebruikerservaring met behulp van mobile apps en PWA’s

Wat zijn mobile apps & PWA's?

Mobile apps en Progressive Web Apps (PWA’s) zijn technieken die ingezet worden om de eindgebruiker een betere ervaring te bieden.  

 

Mobile apps zijn speciaal ontworpen softwaretoepassingen die via de app store op smartphones worden geïnstalleerd, waardoor gebruikers vaak een betere ervaring en meer functionaliteiten hebben in vergelijking met een website. De app wordt specifiek ontwikkeld voor de Apple en Android (Google Play) stores en kan je daar downloaden. Ze noemen dit ook vaak “native apps”.  

 

PWA’s zijn webgebaseerde applicaties die, in vergelijking met een klassieke web applicatie, meer mogelijkheden bieden voor de gebruikers die via een smartphone surfen. Denk maar aan het toevoegen van de website aan het startscherm, het ontvangen van push notificaties, offline werken… Met andere woorden: PWA’s zijn web applicaties die zich als gedragen als een native mobiele applicatie.  

"Elevating your digital experience, anywhere, anytime"

Maar wat past nu het beste bij jouw bedrijf – een native app of een PWA? Factoren zoals het budget, de doelgroepen, de projectdoelstellingen en technologische voorkeuren binnen jouw bedrijf spelen mee in jouw keuze.  

 

Onze Xplorers helpen je graag bij het maken van de juiste keuze en gaan nadien aan de slag met jouw noden om zo tot het gewenste resultaat te komen. 

Enkele van onze klanten

Neem contact op

Wil je graag je mobiele ervaringen verbeteren met behulp van een mobile app of PWA? Onze experten helpen je verder.  

 

Gerelateerde cases

Client VRT

UX & toegankelijkheid bij VRT

Client Cyclis

Efficiënte fietsleasing met Cyclis