Jobs

Xplore Group is een succesvolle, onafhankelijke Java en PHP provider in de Benelux. Ons team van ervaren ‘xplorers’ heeft een unieke aanpak waarbij we het gebruik van de leidende platformen combineren met onze best practices en de nieuwste technologieën.

Versterk ons

Als BI-analyst met expertise in data visualisatie tools help je bij het bouwen van analytische datamodellen en het geven van trainingen om je kennis en expertise te delen.

Als BI-Developer met expertise in BI tools, ben je de drijvende kracht achter de strategische besluitvorming over de database en zijn infrastructuur, help je mee aan het bouwen van analytische datamodellen en geef je trainingen om je expertise te delen.

Als projectmanager definieer je de verschillende stappen binnen het projectplan en volg je het project nauw op. Je motiveert je team van developers als geen ander. Je deelt je passie, enthousiasme en positieve ingesteldheid met je team. Je bent een geboren leider en kan stakeholders reële verwachtingen schetsen.

Je bent helemaal mee met het idee van een “API Economy”, en wil onze klanten graag helpen om naar nieuwe businessmodellen toe te groeien door hun diensten op een zo optimaal mogelijke manier via API’s te ontsluiten naar partners toe.

Heb je een sterke of uitgebreide mening omtrent vi(m) of Emacs? Vraag je je soms af waarom een GUI ooit uitgevonden werd, jij kan nl. alles sneller met behulp van een command line, toch? Je speelt graag met nieuwe dingen. State-of-the-art architecture motiveert jou. Wellicht ben jij dan de persoon die we zoeken!

Je bent gepassioneerd door kwalitatieve Data Science en Big Data oplossingen.  Je ontwikkelt Big Data applicaties in voornamelijk het Apache Hadoop or Apache Spark platform.  Kennis van deze frameworks wordt dan ook beschouwd als een plus. Als Big Data Developer is geen enkel project identiek en zo vind je het ook het leukst.

Je voelt je thuis in de wereld van SAP HANA cloudplatform en/of Amazon Web Services. Je bent niet bang om je mouwen op te rollen en mee te werken aan het ontwikkelen en bouwen van state-of-the-art, schaalbare cloud oplossingen. 

Als Business Analist analyseer je de consument zijn wensen en verlangens. Jouw taak is deze te vertalen in duidelijke doelstellingen voor het development team. Bijkomend ben jij de communicatielink tussen de klant en jouw organisatie.

Je bent gepassioneerd door mobile development en in het algemeen door alles wat met Android te maken heeft. Je bent trots op jouw codeer skills en je vindt dat het tijd is om deze skills verder uit te breiden!

Je bent gepassioneerd door mobile development en alles wat met Apple te maken heeft boeit jou. Je bent fier op jouw excellente codeer skills en je wilt er dan ook graag mee uitpakken.

Wil jij altijd ten gronde begrijpen hoe een applicatie werkt? Denk jij aan het automatiseren van een taak wanneer je deze voor een tweede keer doet? Is het antwoord op al deze vragen ‘ja’, dan ben jij wellicht de persoon welke wij zoeken voor deze functie!

Ben jij op zoek naar een functie waar je het beste uit beide werelden kunt combineren:  data engineering en e-commerce?  Dan is dit wellicht iets voor jou!

Je bent gepassioneerd door de nieuwste technologieën en Node.JS is er één van.  Je hebt excellente codeer skills en je wilt er dan ook graag mee uitpakken.  Je bent een gemotiveerde back-end ontwikkelaar en je hebt een goed begrip van de bestaande architecturale principes. 

Als Product Application Consultant sta je in voor het leveren van Product Information Solutions. Je begeleidt de klant bij het configureren en implementeren van de applicatie gebaseerd op zijn/haar specifieke klantenwensen.

Je bent gepassioneerd door hoe mensen zich online gedragen en je bent steeds op zoek naar het ‘waarom’ achter de dingen die je ziet. Digitale Analytics tools zoals Google Analytics en Adobe Analytics zijn je beste vrienden en zorgen ervoor dat je data kan interpreteren, correleren en rapporteren.

Je streeft ernaar om geïnformeerd te blijven over de nieuwe cloud architectuur en tools. Je hebt een open mind betreffende de programmeertaal waarmee je werkt - hoewel Node.JS en Java toch het meest voorkomen.

Als Senior Java Architect ben je bovenal gepassioneerd door Java.  Je implementeert complexe systemen en je communiceert hier duidelijk over met je tea van developers.  Je bent een echte coach. 

Je bent op zoek naar een analytische positie in welke je advies geeft aan klanten betreffende de beste productoplossing en dit binnen een IT gerelateerde context.  Je streeft ernaar om product expert te worden. 

Sta jij op het punt af te studeren en je eerste professionele stappen in het bedrijfsleven te zetten?  Zet dan jouw stappen binnen een bedrijf dat een gemoedelijke sfeer met uitdagende projecten combineert. 

Als PHProfessional bouw je mee aan opvallende front-end projecten maar ook aan stabiele, gebruiksvriendelijke back-end systemen. Je zal werken met bestaande frameworks zoals Magento en Drupal maar je zal ook heel vaak maatwerk ontwikkelingen uitvoeren bovenop deze systemen of starten van een volledig blanco blad.

Je bent een echte Java addict (en dan hebben we het niet over de koffie – al mag dat ook). Je houdt van alles dat gelinkt is aan Java code en je streeft ernaar om de nieuwste technologie te gebruiken. JBoss, Spring, Hibernate, XML, SQL, OSGI... it all rings a bell!

Als front-end developer ben je gebeten door de onlinewereld en het digitale. Je hebt een oog voor detail en je streeft ernaar een pakkend design om te zetten naar een performante code. HTML5, CSS3 en JavaScript zijn maar enkele van de dingen waar je graag mee werkt.

Als projectmanager definieer je de verschillende stappen binnen het projectplan en volg je het project nauw op. Je motiveert je team van developers als geen ander. Je deelt je passie, enthousiasme en positieve ingesteldheid met je team. Je bent een geboren leider en kan stakeholders reële verwachtingen schetsen.

Software Test Automation Engineers, Mobile Developers (Android en iOS), UX Designers, Data Scientists, ...

Let's Connect

Contacteer ons

+32 (0)3 871 99 66

info@xploregroup.be