TECHNOLOGIE & PLATFORMEN

Technologie en platformen vormen de ruggengraat van moderne bedrijven. Ze bieden tools en infrastructuur voor innovatie, efficiëntie en groei, waardoor organisaties zich voortdurend ontwikkelen in een steeds veranderende digitale omgeving. 

 

Xplore Group is dé partner in België om bedrijven te helpen bij het selecteren en implementeren van de juiste technologieën en pakketten. Het kiezen van de juiste technologie, die past binnen de ambities, budgetten en noden van het bedrijf, is een cruciale beslissing en stap voor de verdere toekomst van jouw bedrijf. Vanuit Xplore Group hebben we een heel goed overzicht van wat er op de markt beschikbaar is en helpen we je graag door het bos de bomen te zien.  

Onze diensten:

 

 

Headless CMS 

Ben je op zoek naar een manier om het creëren, beheren en verspreiden van content te verbeteren? Dan kan een headless CMS de oplossing zijn. Bij een headless CMS (Content Management System) wordt de backend ontkoppeld van de frontend, waardoor content flexibel en naadloos wordt gepresenteerd op verschillende platformen. Onze Xplorers hebben de juiste kennis in huis en zoeken samen met jou welke mogelijkheden passen bij jouw bedrijf. 

 

 

Composable Commerce 

Klanten verwachten steeds vaker gepersonaliseerde klantervaringen. Om daaraan te voldoen heb je een flexibele en aanpasbare composable e-commerce oplossing nodig. Composable commerce stelt jouw bedrijf in staat om, met behulp van onafhankelijke en uitwisselbare componenten, flexibele en onderhoudsvriendelijke e-commerce systemen te ontwikkelen. Iets voor jou? We starten met een composable blueprint en stippelen daarna jouw optimale parcours uit. 

 

 

Marktplaatsen 

Bol.com, Amazon, Decathlon… het zijn maar enkele voorbeelden van populaire marktplaatsen. Dit zijn online platformen waar verkopers producten of diensten aanbieden aan potentiële kopers. Ze bieden een breed scala aan producten van verschillende verkopers, waardoor consumenten keuzemogelijkheden hebben en verkopers toegang krijgen tot een groter publiek. Wil je graag zelf een marktplaats uitbouwen? Of kan je hulp gebruiken bij het verkopen op bestaande marktplaatsen? Onze Xplorers helpen je op weg. 

 

 

Mobiele apps & PWA 

Door het stijgend aantal mobiele gebruikers in de laatste jaren neemt de populariteit van de kleinere schermen alsmaar toe. Mobile apps bieden specifieke functionaliteiten en toegang tot platformspecifieke functies op smartphones. Aan de andere kant leveren PWA’s webgebaseerde ervaringen met app-achtige functies. Benieuwd wat de opties zijn voor jouw bedrijf? Samen bekijken we welke mogelijkheden het beste passen bij jouw organisatie. 

 

 

 

Custom development 

Heb je nood aan een specifieke, op maat gemaakte oplossing voor jouw uitdaging? Geen probleem – onze Xplorers hebben de juiste kennis in huis. Custom development biedt flexibiliteit, schaalbaarheid en functionaliteit op maat, waardoor jouw organisatie op maat gemaakte oplossingen krijgt die jouw bedrijfsdoelstellingen ondersteunen. 

 

 

 

PIM/MDM/DAM 

Het beheren van productinformatie en digitale assets binnen een organisatie is een hele klus. Product Information Management (PIM), Master Data Management (MDM) en Digital Asset Management (DAM) zijn essentiële tools die jou daarbij helpen. Samen zoeken we welke mogelijkheden passen bij jouw organisatie en hoe we de operationele efficiëntie van jouw bedrijf kunnen verbeteren.

 

 

CDP/DMP

Klantgegevens zijn een belangrijke informatiebron voor veel bedrijven. Customer Data Platform (CDP) en Data Management Platform (DMP) zijn tools die jouw organisatie helpen bij het verzamelen, analyseren en beheren van klantgegevens. Of het nu gaat over het centraliseren van klantinformatie voor gepersonaliseerde marketing of het verzamelen van data om doelgroepen te segmenteren voor advertentiedoeleinden: onze Xplorers beschikken over de juiste kennis om jou verder te helpen. 

 

 

OMS

Het registreren, volgen en afhandelen van orders via verschillende e-commerceplatformen kan een uitdaging zijn. Een OMS (Order Management System) helpt je daarbij. Het softwaresysteem beheert het volledige orderverwerkingsproces van jouw bedrijf, van het plaatsen van een order tot de levering ervan. OMS verbetert de operationele efficiëntie, vermindert fouten en zorgt voor een naadloze klantervaring door snellere en nauwkeurigere orderverwerking. Onze Xplorers helpen je graag op weg. 

 

 

 

ERP

Ben je op zoek naar een softwareoplossing die jouw verschillende bedrijfsprocessen beheert? Enterprise Resource Planning (ERP) is een geïntegreerd softwareplatform dat organisaties helpt bij het optimaliseren van verschillende bedrijfsprocessen. Het verbetert de efficiëntie dankzij een naadloze communicatie tussen verschillende afdelingen. Samen bekijken we welke mogelijkheden passen bij jouw bedrijf om zo tot de meest efficiënte manier van bedrijfsvoering te komen. 

 

 

BPM 

Op zoek naar een strategische aanpak voor het beheren en optimaliseren van jouw bedrijfsprocessen? Business Process Management (BPM) omvat het identificeren, analyseren en verbeteren van workflows om zo efficiëntie te maximaliseren en operationele kosten te verlagen. Samen gaan we op zoek naar de juiste optimalisaties waardoor je jouw klanten een naadloze ervaring biedt. 

 

 

 

Integraties 

Integraties zijn essentieel voor moderne bedrijfsvoering, waarbij verschillende systemen naadloos met elkaar moeten communiceren. Ze stellen jouw bedrijf in staat om data en functionaliteiten tussen verschillende softwareapplicaties te synchroniseren en te delen. Onze Xplorers helpen je graag verder.  

 

 

 

Product configurators 

Wil jij jouw klanten zelf hun ideale product of dienst laten samenstellen? Dan is een product configurator jouw oplossing. De software biedt opties zoals kleur, grootte, functies, en meer, waardoor klanten zelf gepersonaliseerde producten creëren. Product configurators verbeteren daardoor vaak de klantbetrokkenheid en -tevredenheid. Onze Xplorers beschikken over de juiste kennis om je verder te helpen. 

 

 

Customer Service solutions 

Customer Service solutions zijn tools en systemen die jouw bedrijf helpen bij het efficiënt en effectief afhandelen van klantvragen en -problemen. Samen gaan we op zoek naar de juiste mogelijkheden waardoor de tevredenheid van jouw gebruikers verbetert. 

 

 

 

 

 

 

 

AI driven apps  

AI is vandaag niet meer weg te denken wanneer je praat over technologie. Al jaren is Xplore Group bedreven in het ontwikkelen van applicaties waarbij beroep wordt gedaan op artificiële intelligentie. Wij zien nu dat AI, sinds de opkomst van ChatGPT, verder ingeburgerd geraakt en toegankelijker wordt voor het bredere publiek. Waar vroeger een project rond AI een kostelijke investering was, zowel in tijd als budget, bouwen we nu veel sneller en budgetvriendelijker toepassingen met AI. We tonen je graag ter inspiratie de verschillende mogelijkheden en use cases. 

Enkele van onze klanten