VDAB

VDAB verbetert ondersteuning van werkzoekenden via Xplore Group

Een specifieke bijscholing kan de kans op werk in één klap sterk vergroten. Welke kans je hebt om als werkzoekende werk te vinden – en hoe lang dat zal duren – voorspelt de VDAB met een big data-toepassing van Xplore Group. Dat laat toe een meer gepersonaliseerde begeleiding te voorzien.

Lees meer

Kind en Gezin

Kind en Gezin ondersteunt kwaliteit kinderopvang met Xplore Group

Via een big data-oplossing van Xplore Group heeft Kind en Gezin een beter zicht op de kwaliteit van de aangeboden kinderopvang. De toepassing schuift mogelijke aandachtspunten op een objectieve manier naar voren.

Lees meer

Daily Fresh Food

Daily Fresh Food haalt meer uit PIM met Xplore Group

De best mogelijke resultaten halen uit een PIM-implementatie. Dat is wat Daily Fresh Food leerde van de specialisten van Xplore Group.

Lees meer

VAR

Xplore Group versterkt digitale aanwezigheid Var met website en CMS

Var versterkt het digitale kanaal. Xplore Group ondersteunt de strategische doelstellingen van Var met een nieuwe website, gebaseerd op een performant CMS.

Lees meer

Freight Tracking System

Xplore Group ontwikkelt Freight Tracking System

Just-in-time is een bekend basisprincipe in de automobielindustrie. Maar wat als onderdelen vastzitten in de file of als een producent de nodige stukken niet op tijd kan leveren? Het Freight Tracking System van Xplore Group biedt een algemeen logistiek overzicht. Het laat de betrokken leveranciers toe om de juiste acties te ondernemen, lang voor de productielijnen stilvallen.

Lees meer

Campingaz

Xplore Group verzorgt webshop met e-fulfillment voor Campingaz

Xplore Group bouwde voor Campingaz een webshop, maar staat tegelijk ook in voor de opslag en verzending van de aangeboden producten. Campingaz geniet via Xplore Group van een unieke all-in-one-oplossing.

Lees meer

Sibelga

Xplore Group effent het pad voor nieuwe website Sibelga

Bij de ontwikkeling van een website komt een intensieve voorbereiding kijken. Xplore Group effende het pad voor de nieuwe website van Sibelga: van de eerste analyses tot de wireframes.

Lees meer

Fabory

Xplore Group helpt Fabory het potentieel van MDM optimaal te benutten

Met de hulp van Xplore Group slaagde Fabory erin om de prestaties en het gebruik van zijn MDM-implementatie drastisch te verbeteren.

Lees meer

Pizza Hut

Xplore Group versterkt Pizza Hut online

Pizza Hut België zet sterk in op online beleving. Xplore Group hertekende de website van het pizzarestaurant, zodat die nu ook piekmomenten in de vraag kan opvangen. Daarnaast kreeg de site functioneel een forse uitbreiding. 

Lees meer

JBC

JBC gaat omnichannel met Xplore Group

Xplore Group zette voor JBC een omnichannel-omgeving op met Salesforce Commerce Cloud. De oplossing ondersteunt de digitale interactie tussen JBC en de klant, zowel online als in-store. 

Lees meer

Alpheios

Xplore Group hertekent PIM-systeem voor Alpheios in de cloud

Dankzij het PIM-systeem dat Xplore Group implementeerde, biedt Alpheios betere informatie aan zijn klanten, gebaseerd op rijkere productdata.

Lees meer

Argenta

Xplore Group versnelt digitalisering bij Argenta

Bank- en verzekeringsgroep Argenta gaat voluit voor digitalisering. Xplore Group realiseerde een complete make-over van de app Argenta Bankieren.

Lees meer

BERHGHOFF

BergHOFF Worldwide: webshop combineert conversie en nieuwe branding 

Xplore Group ontwikkelde het e-commerceplatform voor de B2C-klanten van BergHOFF Worldwide. De oplossing kreeg een nieuwe branding, stimuleert conversie en bezorgt de klanten een unieke merkervaring.

Lees meer

VION FARMING

Xplore Group optimaliseert rapportering over aanvoer bij VION Farming

Varkenshouders die dieren leveren aan VION Farming, de aanvoerorganisatie van VION Food Group in Nederland, hebben via Farmingnet direct zicht op het resultaat van hun bedrijfsvoering. Xplore Group staat in voor de support en de functionele uitbreiding van het online rapporteringssysteem.

Lees meer

Philips

Near-real-time publishing in de praktijk 

Xplore Group heeft voor Philips een succesvol data syndication platform gebouwd. De oplossing staat in voor de near-real-time publicatie van productgerelateerde content via een brede waaier van kanalen. Het platform brengt de doorlooptijd terug van twaalf uur tot enkele minuten.

Lees meer

iU Multipharma

Xplore Group optimaliseert iU-webshop voor omnichannel

Klanten van iU ontdekken producten in de winkel, maar even goed online. Wat ze in de webshop aankopen, kunnen ze thuis laten bezorgen of in de winkel oppikken. Xplore Group optimaliseerde de webshop voor de omnichannelstrategie van het bedrijf.

Lees meer

Essentiel

Xplore Group zet webshop Essentiel op punt

Xplore Group lichtte de code en infrastructuur van de webshop van Essentiel door. Vervolgens integreerde Xplore Group de werking van de webshop met ERP, CRM en logistiek.

Lees meer

Vacature

Vacature.com: bruikbare dashboards in real time

Bij Vacature.com zorgen operationele en managementdashboards in real time voor haarscherp inzicht. De dashboards bevatten informatie op maat van iedere beoogde doelgroep. Alle gebruikers beschikken zo over data om de juiste beslissingen te nemen.

Lees meer

ICI Paris XL

ICI PARIS XL gaat omnichannel met Xplore Group 

Xplore Group bouwde voor ICI PARIS XL een professionele webshop, waarbij het bedrijf online niet alleen producten, maar ook advies op maat en extra service aanbiedt.  

Lees meer

VRT

Xplore Group versterkt mobiele beleving VRT radio 

De VRT denkt aan de mobiele luisteraar. Dankzij een reeks nieuwe apps heeft die luisteraar altijd zijn favoriete zenders en radioprogramma’s bij de hand. Xplore Group ontwikkelde voor de VRT zes radioapps in nauwelijks vier maanden tijd.

Lees meer

Voorspelbare verkoop

Geef je business richting met data science

Big data is hot. Data afkomstig van klanten die op je website surfen vormen de basis voor nieuw commercieel inzicht. Dat is met name het geval wanneer je die big data – na zorgvuldige analyse – combineert met andere datasets die je bedrijf eerder al had verzameld.

Lees meer

Hubo

XPLORE GROUP begeleidt Hubo in het tijdperk van omnichannel

HUBO creërt een naadloze merkidentiteit doorheen al zijn on -en offline touchpoints door het integreren van Click & Collect, online rekenmachines en DIY deskundigheid.

Lees meer

Bpost Bank

Nieuwe klanten aantrekken, bestaande relaties verdiepen

Bpost bank wil nieuwe klanten aantrekken en een breder productportfolio aanbieden aan bestaande contacten. Om die doelstellingen te realiseren, maakt de bank gebruik van Adobe Campaign, een onderdeel van Adobe Marketing Cloud. Xplore Group realiseerde de implementatie.

Lees meer

Telenet

Met Xplore Group schakelt Telenet een versnelling hoger

Op minder dan acht maanden verbeterde Xplore Group de time-to-market van nieuwe online initiatieven van Telenet met 30%. De klanten genieten van een betere gebruikservaring op de verschillende touchpoints. Telenet kan de klanten doelgerichter benaderen, terwijl tegelijk de kosten daalden.

Lees meer

Sanoma

Xplore Group bouwt digitale kiosk voor Sanoma 

Via zijn digitale kiosk biedt Sanoma Media Nederland abonnees en eenmalige gebruikers een unieke leeservaring. Xplore Group maakte van Tijdschrift.nl een succesvol cross-channel digitaal leesplatform.

Lees meer

Hulp nodig bij het ontdekken van uw digitale business?

let's get social!

Volg ons op Facebook & Twitter, Connecteer op LinkedIn.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Op zoek naar een carrière als 'Digital Xplorer'?

Neem een kijkje op onze jobpagina.