Argenta

Xplore Group versnelt digitalisering bij Argenta

Bank- en verzekeringsgroep Argenta gaat voluit voor digitalisering. Xplore Group realiseerde een complete make-over van de app Argenta Bankieren.

Lees meer

BERHGHOFF

BergHOFF Worldwide: webshop combineert conversie en nieuwe branding 

Xplore Group ontwikkelde het e-commerceplatform voor de B2C-klanten van BergHOFF Worldwide. De oplossing kreeg een nieuwe branding, stimuleert conversie en bezorgt de klanten een unieke merkervaring.

Lees meer

VION FARMING

Xplore Group optimaliseert rapportering over aanvoer bij VION Farming

Varkenshouders die dieren leveren aan VION Farming, de aanvoerorganisatie van VION Food Group in Nederland, hebben via Farmingnet direct zicht op het resultaat van hun bedrijfsvoering. Xplore Group staat in voor de support en de functionele uitbreiding van het online rapporteringssysteem.

Lees meer

Philips

Near-real-time publishing in de praktijk 

Xplore Group heeft voor Philips een succesvol data syndication platform gebouwd. De oplossing staat in voor de near-real-time publicatie van productgerelateerde content via een brede waaier van kanalen. Het platform brengt de doorlooptijd terug van twaalf uur tot enkele minuten.

Lees meer

iU Multipharma

Xplore Group optimaliseert iU-webshop voor omnichannel

Klanten van iU ontdekken producten in de winkel, maar even goed online. Wat ze in de webshop aankopen, kunnen ze thuis laten bezorgen of in de winkel oppikken. Xplore Group optimaliseerde de webshop voor de omnichannelstrategie van het bedrijf.

Lees meer

Branditto

Xplore Group brengt Branditto naar een hoger niveau

Branditto is de state-of-the-art, multi-tenant, schaalbare web-to-printapplicatie van Daddy Kate. Bij de ontwikkeling van de omgeving stond gebruiksvriendelijkheid voorop.

Lees meer

Maxi Toys

Xplore Group ontwikkelt responsieve webshop voor Maxi Toys

Xplore Group heeft voor Maxi Toys een nieuwe, responsieve webshop ontwikkeld die perfect past binnen de omnichannelstrategie van het bedrijf.

Lees meer

River Woods

Xplore Group ondersteunt multichannel met responsieve webshop

De klant optimaal tegemoet komen op desktop, tablet en smartphone: dat was de opdracht die Xplore Group van River Woods kreeg voor de make-over van zijn webshop. Achter de schermen integreerde Xplore Group de oplossing met de ERP-omgeving van het bedrijf.

Lees meer

Essentiel

Xplore Group zet webshop Essentiel op punt

Xplore Group lichtte de code en infrastructuur van de webshop van Essentiel door. Vervolgens integreerde Xplore Group de werking van de webshop met ERP, CRM en logistiek.

Lees meer

Vionfood Group

Xplore Group optimaliseert toelevering bij VION Food Group

Klanten die dieren aanbieden bij de productielocatie van VION Food Group in Emstek, reserveren online een tijdslot. Dankzij de toepassing van Xplore Group zijn de files bij het bedrijf verdwenen.

Lees meer

Randstad

RANDSTAD lanceert 'Ploy' in samenwerking met de Cronos Group

Deze slimme app brengt werkzoekenden en werkgevers in de horeca samen. Door Ploy te gebruiken, worden alle wettelijke formaliteiten automatisch afgehandeld. Het creërt een gemeenschap tussen de bedrijven en de werkzoekenden.

Lees meer

Hubo

XPLORE GROUP begeleidt Hubo in het tijdperk van omnichannel

HUBO creërt een naadloze merkidentiteit doorheen al zijn on -en offline touchpoints door het integreren van Click & Collect, online rekenmachines en DIY deskundigheid.

Lees meer

Bugaboo

BUGABOO breidt zijn e-commerce strategie uit om zijn merkimago te verbeteren

Met behulp van van de 'Product Configurator' kunnen klanten hun ideale kinderwagen samenstellen door het kiezen van het juiste model, chassis, stof en accessoires in slechts een paar seconden.

Lees meer

Vacature

Vacature.com: bruikbare dashboards in real time

Bij Vacature.com zorgen operationele en managementdashboards in real time voor haarscherp inzicht. De dashboards bevatten informatie op maat van iedere beoogde doelgroep. Alle gebruikers beschikken zo over data om de juiste beslissingen te nemen.

Lees meer

ICI Paris XL

ICI PARIS XL gaat omnichannel met Xplore Group 

Xplore Group bouwde voor ICI PARIS XL een professionele webshop, waarbij het bedrijf online niet alleen producten, maar ook advies op maat en extra service aanbiedt.  

Lees meer

VRT

Xplore Group versterkt mobiele beleving VRT radio 

De VRT denkt aan de mobiele luisteraar. Dankzij een reeks nieuwe apps heeft die luisteraar altijd zijn favoriete zenders en radioprogramma’s bij de hand. Xplore Group ontwikkelde voor de VRT zes radioapps in nauwelijks vier maanden tijd.

Lees meer

Voorspelbare verkoop

Geef je business richting met data science

Big data is hot. Data afkomstig van klanten die op je website surfen vormen de basis voor nieuw commercieel inzicht. Dat is met name het geval wanneer je die big data – na zorgvuldige analyse – combineert met andere datasets die je bedrijf eerder al had verzameld.

Lees meer

Sporza

Xplore Group versterkt mobiele beleving met de Sporza Voetbalapp 

Club Brugge KV? RSC Anderlecht? FC Barcelona? Liverpool FC?
Met de Sporza Voetbalapp kennen de fans als eerste de scores uit de nationale en internationale competities. Voetbalfans gebruiken de app om live wedstrijden te volgen. Ze ontvangen berichten met updates en nieuwtjes, krijgen toegang tot statististieken, kunnen livestreams volgen, enzovoort. Xplore Group en de VRT ontwikkelden de app in amper zes maanden tijd.

Lees meer

Bpost Bank

Nieuwe klanten aantrekken, bestaande relaties verdiepen

Bpost bank wil nieuwe klanten aantrekken en een breder productportfolio aanbieden aan bestaande contacten. Om die doelstellingen te realiseren, maakt de bank gebruik van Adobe Campaign, een onderdeel van Adobe Marketing Cloud. Xplore Group realiseerde de implementatie.

Lees meer

FOD Mobiliteit

Vlot op weg

De FOD Mobiliteit gebruikt Adobe LiveCycle voor de verwerking en goedkeuring van aanvragen voor uitzonderlijk vervoer. Xplore Group implementeerde een oplossing op basis van Adobe-technologie voor de aanmaak van dynamische digitale formulieren in PDF. De oplossing loodst de aanvragers naadloos doorheen het hele proces.

Lees meer

Rigby & Peller

Xplore Group bouwt online stylingconcept voor Rigby & Peller

Met het online stylingconcept Rigby & Peller breidt Van de Velde zijn succes internationaal uit. Xplore Group bouwde voor de lingeriespecialist een groot e-commerce platform.

Lees meer

IGO-Post

Xplore Group tilt e-commerce naar een hoger niveau bij IGO-POST

Professionele klanten willen bij IGO-POST online bestellingen plaatsen en opvolgen, net zoals ze dat bij B2C-sites gewoon zijn. Xplore Group bood een antwoord op dat aspect van de consumerization van B2B. De ideale klantenbeleving staat daarbij centraal.

Lees meer

Sanoma

Xplore Group bouwt digitale kiosk voor Sanoma 

Via zijn digitale kiosk biedt Sanoma Media Nederland abonnees en eenmalige gebruikers een unieke leeservaring. Xplore Group maakte van Tijdschrift.nl een succesvol cross-channel digitaal leesplatform.

Lees meer

Telenet

Met Xplore Group schakelt Telenet een versnelling hoger

Op minder dan acht maanden verbeterde Xplore Group de time-to-market van nieuwe online initiatieven van Telenet met 30%. De klanten genieten van een betere gebruikservaring op de verschillende touchpoints. Telenet kan de klanten doelgerichter benaderen, terwijl tegelijk de kosten daalden.

Lees meer

Telenet

Coole app versterkt succesvolle campagne

Een opvallende marketingapp geeft een extra boost aan een goede marketingcampagne. Dat was het doel van Xplore Group met de wegwerpcamera-app voor communicatiebedrijf TheseDays Y&R en provider Telenet.

Lees meer

Abitaz

Xplore Group bouwt inspiratieplatform voor Abitaz

Abitaz is een inspiratieplatform voor binnenhuisinrichting: gebruiksvriendelijk en makkelijk te beheren. Xplore Group bouwde een responsief platform, waarbij SAP Hybris Commerce de basis biedt voor toekomstige uitbreiding. Nauwelijks twee maanden na zijn lancering was Abitaz al het grootste inspiratieplatform voor binnenhuisinrichting van België.

Lees meer

Hulp nodig bij het ontdekken van uw digitale business?

let's get social!

Volg ons op Facebook & Twitter, Connecteer op LinkedIn.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Op zoek naar een carrière als 'Digital Xplorer'?

Neem een kijkje op onze jobpagina.