DATA & AI

Eén van de voordelen aan de digitale wereld is dat alles meetbaar is. Alles wordt ergens geregistreerd en als je als bedrijf weet hoe je die data strategisch kan inzetten, heb je een stapje voor op de concurrentie. Combineer die data dan nog eens met de nieuwste technologieën en jouw business bereikt nieuwe hoogten. Dankzij machine learning & dataplatforms kan je aan de slag met geautomatiseerde workflows en gepersonaliseerde customer journeys.  

 

Wil je ook een data-driven bedrijf worden? Onze Xplorers helpen je op weg.  

Onze diensten:

 

 

Data Strategie 

Je hebt data verzameld, maar weet niet goed hoe je die nu optimaal inzet en benut? Je vraagt je af welke mogelijkheden er zijn in de wereld van data die een meerwaarde zijn voor jouw bedrijf? Wij helpen je met inspiratiesessies en workshops om de kracht van jouw data te ontdekken en stippelen samen een strategie en roadmap uit.  

 

 

AI Strategie 

Of je AI wilt inzetten om alledaagse processen te verbeteren of om iets innovatief en baanbrekends te creëren, je moet steeds starten vanuit een brede kijk om er een succes van te maken. Wij helpen je via inspiratiesessies om de mogelijkheden van AI voor jouw organisatie te ontdekken en werken nadien samen een roadmap uit om de projecten concreet te maken.

 

 

Business Analytics

Bij business analytics worden gegevensanalyses en statistische methoden gebruikt om inzicht te krijgen in jouw bedrijfsprestaties en trends. Door gegevens te interpreteren, kunnen organisaties beter begrijpen hoe ze presteren en weloverwogen beslissingen nemen om hun doelen te bereiken en concurrentievoordeel te behalen. 

 

 

Business Intelligence 

Business Intelligence (BI) biedt inzichten uit data-analyse om strategische besluitvorming te ondersteunen. Door gegevens te verzamelen, te analyseren en te presenteren, helpt BI bedrijven om trends te identificeren, prestaties te meten en kansen te benutten. Het stelt bedrijven in staat om datagestuurde beslissingen te nemen en concurrentievoordeel te behalen. 

 

 

Data Engineering

Data engineering richt zich op het ontwerpen, bouwen en onderhouden van systemen voor het verwerken en opslaan van grote hoeveelheden data. Door gebruik te maken van technische expertise en geavanceerde tools, zorgen onze data-engineers ervoor dat jouw data betrouwbaar, toegankelijk en bruikbaar zijn voor analyse en inzichten. 

 

 

Data science 

Bij data science worden kennis en inzichten onttrokken uit jouw data. Door geavanceerde statistische analyse, machine learning en andere technieken toe te passen, helpen onze datawetenschappers jouw bedrijf om trends te identificeren, voorspellingen te doen en waardevolle inzichten te genereren voor datagestuurde besluitvorming. 

 

 

CDP 

De meeste bedrijven beschikken over enorm veel klantgegevens. Maar helaas worden deze dikwijls versnipperd opgeslagen waardoor je niet het volledige potentieel van je data kan benutten. Wanneer je als bedrijf klantgericht wil zijn en je klanten een gepersonaliseerde ervaring wil bezorgen, heb je nood aan een tool die alle informatie centraliseert en samenvoegt zodat je een 360° beeld van de klant krijg. Dit is de kracht van een CDP.

 

 

PIM/MDM 

Heeft jouw bedrijf een uitgebreid productassortiment? Dan is een softwareoplossing die je productdata efficiënt beheert en verrijkt cruciaal. Onze Xplorers hebben de juiste expertise om jou van A-Z te begeleiden in je PIM of MDM-traject 

 

 

 

Enkele van onze klanten