INNOVATIE

Innovatie (de; meervoud: innovaties) 

  1. De invoering van iets nieuws

     

    En dat is precies waar we ons bij Xplore Group voor inzetten. We streven ernaar om steeds bezig te zijn met de nieuwste technologieën en concepten. We dragen bij aan de positieve vooruitgang in de digitale wereld en benutten de mogelijkheden van nieuwe ontwikkelingen ten volle.  

    Samen met onze klanten zoeken we de grenzen op van het mogelijke en zorgen dat jij, als klant, de concurrentie steeds een stapje voor bent.  

Onze diensten:

 

 

Artificiële Intelligentie (AI) 

AI maakte de laatste jaren een groote opmars – vooral sinds de komst van ChatGPT. Maar AI is meer dan ChatGPT. Er bestaat GenAI, maar ook ML, Computer Vision, LLM, …  Onze Xplorers maken je graag wegwijs tussen de mogelijkheden en toepassingen zodat het een echte toegevoegde waarde voor jouw organisatie kan zijn.

 

 

Immersive Experiences

Wil je graag je klanten onderdompelen in een aangepaste realiteit en een full experience geven? Dankzij AR (Augmented Reality), VR (Virtual Reality) en 3D modeleringen kan dit. Onze Xplorers gaan met jou op zoek naar de grenzen van de realiteit.  

 

 

Intelligent Automation (IA) 

Automatisering gecombineerd met AI? Dat is Intelligent Automation. Repetitieve taken en processen worden geautomatiseerd, waardoor jouw werknemers tijd hebben om zich te focussen op complexere taken. 

  

 

 

 

Edge Computing

Edge computing brengt verwerking dichter bij gebruikers en apparaten, minimaliseert latentie en verbetert de efficiëntie van datastromen. De opkomende technologie biedt realtime inzichten en stroomlijnt processen, waardoor organisaties sneller en slimmer opereren in een steeds meer verbonden wereld.

 

 

Blockchain 

Blockchain is vooral gekend als de technologie die aan de basis ligt van cryptocurrency, maar het heeft veel meer toepassingen. Werk je met producten waar veilige en transparante transacties nodig zijn? Dan kan blockchain misschien wel the way to go zijn. Onze Xplorers ontdekken graag samen in een inspiratiesessie wat de waarde van blockchain voor jouw bedrijf kan zijn.  

 

 

 

Smart Contracts 

Voortbouwend op blockchain technologie kan jouw business misschien ook baat hebben bij Smart Contracts. Beeld je daarbij een contract voor dat, wanneer aan alle voorwaarden voldaan zijn, automatisch the next step in gang zet. Automatische betaling? Automatische overdracht van rechten? Er zijn tal van mogelijkheden.  

 

 

Prototyping & ideation 

In de wereld van productontwikkeling en ontwerp zijn prototyping (of Proof-of-Concept) en ideation twee cruciale stappen in het creatieve proces. Zit je met een ruw idee, maar weet je niet hoe eraan te beginnen of hoe je dit concreet vorm kan geven? Onze Xplorers komen graag mee inspireren en brainstormen.