CONNECT

CREATE

MAKE SENSE

Ontdek ons

Onze teams begeleiden jou met veel enthousiasme door dit snel veranderende digitale landschap. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Versterk ons

Ons team van ervaren ‘xplorers’ heeft een unieke aanpak waarbij we het gebruik van de leidende platformen combineren met onze best practices en de nieuwste technologieën.

Certificeer jezelf

Als Pearson Vue, Kryterion en PSI Test Center bieden wij de mogelijkheid om jezelf te certificeren. Xplore Group heeft testcenters in Kontich en Hasselt.

Our promise is simple

Connecting people by creating technology that makes sense

Vertrek jij binnenkort op digitale ontdekkingsreis? Dan is Xplore Group jouw ideale reisgenoot.

Sta je nog maar net aan het begin van jouw reis, of stortte je je al eens eerder in het digitale avontuur? Onze teams begeleiden jou bij elke stap van de weg naar innovatie: van ontwerp tot uitvoer. Van opzet tot onderhoud.

Discovery

We bouwen samen een sterke basis voor jouw toepassing

Meer

Innovation

Groeien doe je door grenzen te verleggen

Meer

Solution implementation

Bij elke applicatie die we bouwen, staat de gebruikerservaring centraal

Meer

Digital
operations

Onze teams zijn experts in online marketingstrategieën

Meer

Hosting & operations

Onze services waarborgen de continuïteit van jouw team en applicaties

Meer

Ons einddoel?
Een oplossing van A tot Z, volledig op maat van jouw onderneming.

Geen enkele uitdaging gaan we uit de weg. Onze verschillende competence centers voegen hun kennis en expertise samen en zijn zo in staat om op elk digitaal vraagstuk het juiste antwoord te bieden.

 

Samen zorgen wij voor de sterke basis – een betrouwbaar systeem dat optimaal presteert – waarop jouw onderneming aan een succesvolle, duurzame toekomst kan verderbouwen.

Cases

Client Pantoonbenes

Een stijlvolle B2B-webshop voor PantoonBenes

Print- en Sign expert PantoonBenes had nood aan een vernieuwde, gebruiksvriendelijke webshop, die er bovendien ook nog eens superstrak uitziet. Competence center eWings ging de uitdaging aan en leverde op in stijl.
Client Neuhaus

Een uniforme klantenervaring voor Neuhaus

Xplore Group’s competence center Forward implementeerde een op maat gemaakte Salesforce-oplossing die resulteerde in een eengemaakt E-commerce platform voor Neuhaus. Het resultaat is een meer consistente buyer journey en gepersonaliseerde klantenervaringen. Dit alles zal de groei van Neuhaus stimuleren en een hoge klanttevredenheid garanderen.

Onze duurzame belofte

We streven er elke dag naar om maatschappelijk verantwoord te ondernemen in alle facetten van ons bedrijf. Daarom kiezen we resoluut voor duurzaamheid en handelen we met respect voor de sociale en ecologische omgeving

 

Ontdek meer

Let’s meet

Vertel ons alles over jouw digital xploration. Wij helpen je graag verder!

Ontdek meer

Jobs & stages

Ben jij op zoek naar een functie als digital xplorer? Bekijk snel onze vacatures!

Versterk ons