CONNECT

CREATE

MAKE SENSE

Ontdek ons

Onze teams begeleiden jou met veel enthousiasme door dit snel veranderende digitale landschap. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Versterk ons

Ons team van ervaren ‘xplorers’ heeft een unieke aanpak waarbij we het gebruik van de leidende platformen combineren met onze best practices en de nieuwste technologieën.

Certificeer jezelf

Als Pearson Vue, Kryterion en PSI Test Center bieden wij de mogelijkheid om jezelf te certificeren. Xplore Group heeft een testcenter in Kontich.

Our promise is simple

Connecting people by creating technology that makes sense

Vertrek jij binnenkort op digitale ontdekkingsreis? Dan is Xplore Group jouw ideale reisgenoot.

Sta je nog maar net aan het begin van jouw reis, of stortte je je al eens eerder in het digitale avontuur? Onze teams begeleiden jou bij elke stap van de weg naar innovatie: van ontwerp tot uitvoer. Van opzet tot onderhoud.

Our discovery phase | Xplore Group

Discovery

We bouwen samen een sterke basis voor jouw toepassing

Meer

Innovation

Groeien doe je door grenzen te verleggen

Meer

Solution implementation

Bij elke applicatie die we bouwen, staat de gebruikerservaring centraal

Meer

Digital
operations

Onze teams zijn experts in online marketingstrategieën

Meer

Hosting & operations

Onze services waarborgen de continuïteit van jouw team en applicaties

Meer

Ons einddoel?
Een oplossing van A tot Z, volledig op maat van jouw onderneming.

Geen enkele uitdaging gaan we uit de weg. Onze verschillende competence centers voegen hun kennis en expertise samen en zijn zo in staat om op elk digitaal vraagstuk het juiste antwoord te bieden.

 

Samen zorgen wij voor de sterke basis – een betrouwbaar systeem dat optimaal presteert – waarop jouw onderneming aan een succesvolle, duurzame toekomst kan verderbouwen.

Cases

Client Roularta Media Group

Een gestroomlijnde e-commerce omgeving voor Roularta

Roularta Media Group is een internationale multimediagroep en marktleader in België. Om hun e-commerce te laten groeien had Roularta een partner nodig om hun platvormen efficiënter te structureren en organiseren met Shopify Plus.
Client Casa

Meer klantenbinding voor Casa

Om de klantenservice te verbeteren, wilde CASA hun data en processen op één platform centraliseren om klanten een naadloze online en in-store ervaring te bieden. Ze willen hun klanten en hun koopgedrag ook beter begrijpen en een relatie opbouwen, wat ze hopen te doen door de invoering van een loyaliteitsprogramma met een digitale spaarkaart.

Onze duurzame belofte

We streven er elke dag naar om maatschappelijk verantwoord te ondernemen in alle facetten van ons bedrijf. Daarom kiezen we resoluut voor duurzaamheid en handelen we met respect voor de sociale en ecologische omgeving

 

Ontdek meer

Let’s meet

Vertel ons alles over jouw digital xploration. Wij helpen je graag verder!

Ontdek meer

Jobs & stages

Ben jij op zoek naar een functie als digital xplorer? Bekijk snel onze vacatures!

Versterk ons