CLOUD OPERATIONS

Met behulp van onze cloud operations diensten kunnen onze klanten flexibeler reageren op veranderende behoeften, kosten efficiënter beheren en de algehele prestaties van digitale diensten verbeteren. 

 

Onze Xplorers hebben de juiste expertise om jouw bedrijf te doen groeien met behulp van de cloud. 

Onze diensten:

 

 

24/7 managed services 

Focus je jezelf liever op jouw core business dan op de IT-activiteiten van jouw bedrijf? Met onze 24/7 managed services bieden wij bedrijven ononderbroken ondersteuning en beheer van hun IT-infrastructuur. Dit betekent dat onze gespecialiseerde teams constant waakzaam zijn, proactief problemen identificeren en oplossen, en zorgen voor optimale prestaties. Die aanpak minimaliseert downtime, verbetert de operationele efficiëntie en geeft je de mogelijkheid om te concentreren op jouw kernactiviteiten.  

 

 

Cloud hosting 

Wil je de uptime van jouw website maximaliseren en afstappen van één fysieke server? Dan is cloud hosting iets voor jou! Door gebruik te maken van virtuele servers die toegankelijk zijn via het internet, elimineert cloud hosting de noodzaak van fysieke hardware en biedt het directe toegang tot resources op aanvraag. Onze Xplorers helpen je op weg. 

 

 

 

 

 

Cyber security 

Cybersecurity is voor organisaties vandaag net zo onmisbaar als veiligheidsgordels in een auto. Cybersecurity is de bescherming van netwerken, apparaten, applicaties, systemen en gegevens tegen cyberdreigingen. Door voortdurende monitoring en het implementeren van best practices, trachten onze Xplorers de integriteit, vertrouwelijkheid en beschikbaarheid van jouw informatie te waarborgen, waardoor je bedrijf zich beter wapent tegen cyberaanvallen. 

 

 

DevOps

Tegenwoordig bestaan er ontzettend veel verschillende versies van software. De code van die software wordt ontwikkeld en onderhouden. Bij DevOps staat de samenwerking tussen softwareontwikkeling en operations centraal. Beide teams zijn verantwoordelijk voor het eindresultaat van de software en de code. Iets voor jou? Onze Xplorers helpen je verder. 

 

 

 

 

FinOps

FinOps stelt bedrijven in staat om kosten te beheren, te voorspellen en te optimaliseren, wat resulteert in een efficiënter gebruik van cloudresources en financiële transparantie. Met FinOps beschik je over kennis en kunde om de invoering van financieel cloudbeheer te versnellen. Onze Xplorers helpen je om meetbare verbeteringen sneller dan ooit in jouw bedrijf door te voeren.

 

 

Test automation 

Op zoek naar een snelle en efficiënte manier om jouw softwareapplicaties te testen? Bij test automation worden geautomatiseerde tools en scripts gebruikt om herhaalbare tests uit te voeren, waardoor je de efficiëntie verhoogt en fouten sneller detecteert. Onze Xplorers hebben de juiste kennis in huis om samen met jouw bedrijf te streven naar een verbeterde softwarekwaliteit. 

Enkele van onze klanten