Inspirerende samenwerkingen en projecten

In de kijker

Een op maat gemaakte PIM-oplossing voor een HVAC-fabrikant

Xplore Group kreeg de vraag van een vooraanstaande fabrikant van HVAC-apparatuur om ondersteuning te bieden bij het implementeren van een nieuw PIM-systeem om de efficiëntie van samenwerking binnen het bedrijf te verbeteren.

Blijf up-to-date

Client Vandemoortele

Optimale datakwaliteit voor Vandemoortele

Gezien de toenemende regulering in de voedingsindustrie, is correcte en volledige productdata van cruciaal belang voor de verkoop van producten. Vandemoortele zocht daarom een partner om hen te helpen bij het beheren van hun productdata.
Client Roularta Media Group

Een gestroomlijnde e-commerce omgeving voor Roularta

Roularta Media Group is een internationale multimediagroep en marktleader in België. Om hun e-commerce te laten groeien had Roularta een partner nodig om hun platvormen efficiënter te structureren en organiseren met Shopify Plus.
Client Casa

Meer klantenbinding voor Casa

Om de klantenservice te verbeteren, wilde CASA hun data en processen op één platform centraliseren om klanten een naadloze online en in-store ervaring te bieden. Ze willen hun klanten en hun koopgedrag ook beter begrijpen en een relatie opbouwen, wat ze hopen te doen door de invoering van een loyaliteitsprogramma met een digitale spaarkaart.
Client X²O

Een efficiënte website voor X²O 

Legio Group is de organisatie achter badkamerspecialist X²O en tuinmeubelwinkel Exterioo (voorheen Overstock). Als koepel ondersteunen zij de 65 verkooppunten in België en Nederland en willen hun klanten een perfecte service bieden, ook online. Voor een vernieuwing van hun webshop klopten zij bij enkele van de Xplore Group Competence Centers aan.
Client Midocean

Een naadloze B2B shopervaring

Midocean, one of the leading suppliers of promotional products, textiles, and printed business gifts in Europe, was looking for a partner to upgrade their webshop. They partnered with competence center Fenego to create a digital commerce platform which focuses on stability and performance.
Client Bel&Bo

Een futureproof en omnichannel website voor Bel&Bo