Inspirerende samenwerkingen en projecten

In de kijker

Elaut lanceert Livecadia: speel online met offline arcade games

Een onlineversie van een offline spel. Het klinkt gek, maar dat is het zeker niet. Steeds meer mensen zitten op hun smartphone. Zo heeft elke winkel een webshop, vrijwel elk restaurant heeft een afhaalmogelijkheid, dus gaan wij ervoor zorgen dat elke speelhal ook een online speelhal heeft.

Blijf up-to-date

Client VRT

Duidelijkere financiële rapportering voor de VRT

De VRT, een toonaangevend mediabedrijf in België, had een rapportagetool nodig zodat alle collega's vanuit dezelfde cijfers werkten voor de financiën. Dankzij competence center Cloubis hebben ze nu een gestroomlijnd proces voor financiële data rapportering en realtime inzicht in de belangrijkste statistieken.

Een op maat gemaakte PIM-oplossing voor een HVAC-fabrikant

Xplore Group kreeg de vraag van een vooraanstaande fabrikant van HVAC-apparatuur om ondersteuning te bieden bij het implementeren van een nieuw PIM-systeem om de efficiëntie van samenwerking binnen het bedrijf te verbeteren.
Client Vandemoortele

Optimale datakwaliteit voor Vandemoortele

Gezien de toenemende regulering in de voedingsindustrie, is correcte en volledige productdata van cruciaal belang voor de verkoop van producten. Vandemoortele zocht daarom een partner om hen te helpen bij het beheren van hun productdata.
Client Roularta Media Group

Een gestroomlijnde e-commerce omgeving voor Roularta

Roularta Media Group is een internationale multimediagroep en marktleader in België. Om hun e-commerce te laten groeien had Roularta een partner nodig om hun platvormen efficiënter te structureren en organiseren met Shopify Plus.
Client Casa

Meer klantenbinding voor Casa

Om de klantenservice te verbeteren, wilde CASA hun data en processen op één platform centraliseren om klanten een naadloze online en in-store ervaring te bieden. Ze willen hun klanten en hun koopgedrag ook beter begrijpen en een relatie opbouwen, wat ze hopen te doen door de invoering van een loyaliteitsprogramma met een digitale spaarkaart.
Client X²O

Een efficiënte website voor X²O 

Legio Group is de organisatie achter badkamerspecialist X²O en tuinmeubelwinkel Exterioo (voorheen Overstock). Als koepel ondersteunen zij de 65 verkooppunten in België en Nederland en willen hun klanten een perfecte service bieden, ook online. Voor een vernieuwing van hun webshop klopten zij bij enkele van de Xplore Group Competence Centers aan.