Kies de juiste integratie strategie voor jouw applicatie landschap

Een juiste software integratie strategie is belangrijk. Het zorgt ervoor dat jouw verschillende applicaties naadloos met elkaar kunnen communiceren en, zeker zo belangrijk, het zorgt voor een vlekkeloze gebruikservaring bij de consument.  

“Seamlessly connecting the dots in your digital ecosystem”

Rechtstreekse koppelingen of werken via een middleware?

Software integratie is het proces van het koppelen van verschillende softwaretoepassingen zodat ze samenwerken als één geïntegreerd systeem.  

 

Dit bereik je door rechtstreekse verbindingen via bijvoorbeeld  API’s (Application Programming Interfaces) of je kiest voor het gebruik van een middleware of iPaaS systeem. 

 

  • Rechtstreekse verbindingen: Daarbij worden twee of meer systemen rechtstreeks met elkaar verbonden, zodat ze gegevens uitwisselen en samenwerken. 
  • Middleware: Dit is software die als tussenlaag fungeert tussen verschillende applicaties. Het voordeel van middleware is dat je nieuwe software introduceert of vervangt in jouw landschap zonder ingrijpende veranderingen te moeten doorvoeren die van invloed kunnen zijn op andere toepassingen. 

 

We onderzoeken samen welke strategie het beste aansluit bij jouw organisatie. Onze Xplorers zijn al jaren expert in de meest complexe omgevingen en kunnen je in heel het proces begeleiden en adviseren. Natuurlijk blijft het niet enkel bij advies, maar kunnen we ook steeds de nodige oplossingen volledig implementeren. 

Enkele van onze klanten

Neem contact op

Is jouw IT-landschap nog niet volledig geïntegreerd?

Onze Xplorers komen graag eens kijken naar de mogelijkheden! 

 

Gerelateerde cases

Client VRT

UX & toegankelijkheid bij VRT

Client Cyclis

Efficiënte fietsleasing met Cyclis