Waar we voor staan

“We will never stop Xploring, it is our DNA”

Xplore Group is een snelgroeiend IT-consultancy bedrijf met Belgische roots. We zijn een ecosysteem van verschillende competence centers met elk hun eigen expertise. Hierdoor hebben we een ruim aanbod aan geschikte oplossingen voor elke klant. Onze Xplorers hebben diverse profielen en zijn toppers in onder andere de digitale- en IT-wereld, services en solutions.

Bij ons krijgt iedereen de ruimte om zichzelf te zijn en hebben we een open organisatorische structuur. Daarnaast staan innovatie, ondernemerschap en nieuwe trends centraal om onszelf altijd te blijven verbeteren. Met negen kantoren in vijf verschillende landen zijn we écht een lokale partner voor onze klanten.

Onze teamspirit

Onze competence centers krijgen alle ruimte en ondersteuning die ze nodig hebben om zich te ontwikkelen en te groeien. Zo heeft elk competence center een eigen unieke cultuur waardoor er voor ieder wat wils is. We werken niet met een top down hiërarchie, geloven in het stimuleren van ondernemerschap en staan open voor ieders ideeën. Al deze persoonlijkheden en culturen tezamen zorgen voor legendarische afterwork activiteiten zoals bijvoorbeeld een gezellige BBQ en een sportieve padelwedstrijd waar bovendien ruimte is om ideeën uit te wisselen en van elkaar te leren.

We weten hoe belangrijk innovatie is en zorgen er altijd voor dat onze Xplorers met de laatste nieuwe technologieën werken. Op die manier groeien we mee met de nieuwste technologische snufjes.

Geen enkele dag ziet er hetzelfde uit wanneer je werkt bij Xplore Group. Elk competence center heeft verschillende klanten met uiteenlopende opdrachten waardoor je een heel afwisselende job hebt.

Een goede balans tussen je privé- en werkleven is erg belangrijk. Om onze Xplorers hierin bij te staan, is hybride werken zeker mogelijk. Daarbij heeft Xplore Group verschillende kantoren over heel België waardoor het mogelijk is om vanop diverse locaties te werken.

Inclusiviteit vinden we heel belangrijk. Bij ons mag je jezelf zijn en krijgt iedereen dezelfde kansen ongeacht gender, geaardheid of afkomst.

Vragen? Onze recruiter Tuur helpt je graag verder!