Waar we voor staan

Unlock Your potential

Xplore Group is een ecosysteem van competence centers met elk zijn eigen specialisatie. Onze competence centers bundelen hun individuele sterktes tot een complementair geheel zodat we elk van onze klanten van een geschikte oplossing kunnen voorzien. Onze Xplorers blinken uit in onder andere de digitale en IT-wereld, services en solutions.

 

We zijn trots op onze vlakke organisatiestructuur en doen er alles aan om een ruimte te creëren voor onze Xplorers waarin ze zichzelf kunnen zijn en zich vrij voelen om hun ideeën en hun zorgen te delen. We dragen innovatie en ondernemerschap hoog in het vaandel en volgen de laatste trends en ontwikkelingen dan ook op de voet. We streven ernaar om onszelf voortdurend te verbeteren.

 

Met 12 kantoren in vijf landen kunnen we elk van onze klanten een lokaal partnerschap met een persoonlijke aanpak aanbieden.

Onze teamspirit

Onze competence centers krijgen alle ruimte en ondersteuning die ze nodig hebben om zich te ontwikkelen en te groeien. Zo heeft elk competence center een eigen unieke cultuur waardoor er voor ieder wat wils is. We werken niet met een top down hiërarchie, geloven in het stimuleren van ondernemerschap en staan open voor ieders ideeën. Al deze persoonlijkheden en culturen tezamen zorgen voor legendarische afterwork activiteiten zoals bijvoorbeeld een gezellige BBQ en een sportieve padelwedstrijd waar bovendien ruimte is om ideeën uit te wisselen en van elkaar te leren.

We weten hoe belangrijk innovatie is en zorgen er altijd voor dat onze Xplorers met de laatste nieuwe technologieën werken. Op die manier groeien we mee met de nieuwste technologische snufjes.

Geen enkele dag ziet er hetzelfde uit wanneer je werkt bij Xplore Group. Elk competence center heeft verschillende klanten met uiteenlopende opdrachten waardoor je een heel afwisselende job hebt.

Een goede balans tussen je privé- en werkleven is erg belangrijk. Om onze Xplorers hierin bij te staan, is hybride werken zeker mogelijk. Daarbij heeft Xplore Group verschillende kantoren over heel België waardoor het mogelijk is om vanop diverse locaties te werken.

Inclusiviteit vinden we heel belangrijk. Bij ons mag je jezelf zijn en krijgt iedereen dezelfde kansen ongeacht gender, geaardheid of afkomst.

Vragen? Onze recruiters helpen je graag verder!

hbspt.forms.create({ region: "na1", portalId: "5264039", formId: "66de6e0f-c4ab-4ccc-9626-8bc1cede1f81" });