Vertouw jouw kritische applicaties toe aan experts

Vanuit Xplore Group ontwikkelen wij voor onze klanten een hele reeks aan applicaties die kritisch zijn voor de werking van een organisatie, zoals complexe bestelportalen, B2C webshops, ERP, CRM … Het is van essentieel belang dat die applicaties, na de livegang, verder professioneel ondersteund worden. Via onze 24/7 managed services houden wij de status van die applicaties voortdurend in de gaten om problemen te monitoren en die meteen op te lossen.  

 

Better safe than sorry – proactieve monitoring kan veel problemen voorkomen en dus veel kosten besparen. Onze Xplorers gebruiken geavanceerde hulpmiddelen om potentiële problemen op te sporen voordat ze escaleren, zodat issues snel worden aangepakt. Onze experten nemen het werk uit handen en vormen een verlengstuk van jouw bestaand team.  

“Empower your path with 24/7 managed services”

24/7 managed services

24/7 managed services zijn een hoeksteen voor bedrijven die zich ontwikkelen in een digitaal gedreven wereld. Door de voortdurende opvolging, optimalisatie en beveiliging van jouw applicaties toe te vertrouwen aan onze toegewijde specialisten, kan jouw organisatie zich richten op innovatie en groei terwijl een betrouwbare en veilige werking gegarandeerd worden.  

Application support

Ons team van ervaren professionals staat klaar om jouw applicaties te ondersteunen, ongeacht het platform of de technologie. Van het oplossen van bugs en het verbeteren van de gebruikerservaring tot het implementeren van nieuwe functies en updates – onze Xplorers zorgen ervoor dat jouw applicaties altijd soepel draaien. Met een proactieve benadering minimaliseren we downtime en maximaliseren we de efficiëntie van jouw bedrijfsprocessen. 

Infrastructure support

Een betrouwbare IT-infrastructuur is onmisbaar in een bedrijf. Onze infrastructure support services richten zich op het onderhouden en optimaliseren van jouw servers, netwerken en cloudomgevingen. We bieden monitoring, beveiliging en continue verbetering om ervoor te zorgen dat jouw infrastructuur altijd voldoet aan de eisen van jouw bedrijfsvoering. 

Waarom kiezen voor 24/7 managed services?

  • Betere beveiliging: door continue monitoring verkleint de kans op cybercriminaliteit aanzienlijk. 
  • Continuïteit: mogelijke storingen worden tijdig opgespoord wat resulteert in maximale uptime. 
  • Transparantie: er worden duidelijke afspraken gemaakt met de MSP (managed service provider) wat betreft dienstverlening en tarieven. Bovendien wordt er maandelijks een duidelijk rapport gepresenteerd over jouw systemen. 
  • Specialisatie: je hoeft als bedrijf geen gespecialiseerd personeel aan te werven. Onze experten delen graag hun kennis om de IT-activiteiten van jouw bedrijf te optimaliseren. 

Enkele van onze klanten

Gerelateerde cases

Client Coop Supermarkten

Een performante en schaalbare e-commerce omgeving

Client OZ

Efficiëntere digitale processen met AEM en Azure voor OZ

Neem contact op

Benieuwd naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Onze experten helpen je verder.