Een stijlvolle B2B-webshop voor PantoonBenes

Print- en Sign expert PantoonBenes had nood aan een vernieuwde, gebruiksvriendelijke webshop, die er bovendien ook nog eens superstrak uitziet. Competence center eWings ging de uitdaging aan en leverde op in stijl.

PantoonBenes is een Belgisch bedrijf dat gespecialiseerd is in print en signalisatie.

Je kan er terecht voor advies en technische ondersteuning voor elk print- en signalisatievraagstuk. Ze houden steeds het doel voor ogen om innovatieve producten te blijven aanbieden om een antwoord te bieden op de meest complexe projecten.

 

Als print- en sign bedrijf heeft PantoonBenes een complex productassortiment waarin klanten hun weg moeten kunnen vinden. Logischerwijs hechtten zij ook veel belang aan het design. Met deze twee doelstellingen voor ogen ging eWings aan de slag.

 

Het resultaat werd een krachtige B2B Magento 2 webshop met een stijlvol design en een user experience om u tegen te zeggen. Klanten kunnen hun print- producten volledig online configureren (er zijn in de wereld van print veel, heel veel opties) en custom tabs werden voorzien. Zo krijgen ingelogde gebruikers bijvoorbeeld meer waardevolle productdata aangeboden dan wie niet is ingelogd, om registraties op de website te stimuleren.

Xploration

PantoonBenes was op zoek naar een vernieuwde B2B webshop om hun complexe productassortiment op een gebruiksvriendelijke manier én in stijl online aan te bieden.

Onze oplossing

Xplore Group’s competence center eWings bouwde een moderne en fris ogende B2B Magento 2 webshop met een geoptimaliseerde User Experience.

Integratie

  • Magento 2
  • Customer Validation with ERP system Brilliant
  • Magento and Mailchimp connection for marketing automation functionalities