Xplore Group brengt Branditto naar een hoger niveau

Branditto is de state-of-the-art, multi-tenant, schaalbare web-to-printapplicatie van Daddy Kate. Bij de ontwikkeling van de omgeving stond gebruiksvriendelijkheid voorop.

Daddy Kate is één van de grootste bedrijven voor drukwerk en communicatie in België. Branditto is het online platform van de onderneming. Marketeers kunnen er op een efficiënte manier marketingmateriaal creëren, beheren en produceren. Branditto is meer dan zomaar een tool voor web-to-print. Van bij de start waren gebruiksvriendelijkheid en de gebruikerservaring topprioriteit.

 

Daddy Kate ontwikkelt makkelijk bruikbare templates, volledig volgens de stijl en op maat van de klant. De templates zijn beschikbaar in Branditto. Van flyers en naamkaartjes, tot briefpapier en POS-materiaal: klanten vinden het benodigde design in Branditto, kunnen het daar verder aanpassen en drukwerk bestellen.

 

Xplore Group ontwikkelde een gebruiksvriendelijke omgeving. Iedereen kan onmiddellijk met Branditto aan de slag. De gebruiker kiest de juiste template, wijzigt het ontwerp, voegt tekst en foto’s toe en rondt de bestelling af. Branditto ondersteunt ook collega’s die samenwerken op projecten, via een workflow die op rollen en taken is gebaseerd. De tool biedt daarnaast extra marketingondersteuning, zoals richtlijnen rond de huisstijl van de klant en tools voor e-mailcampagnes.

Xplore Group takes Branditto to the next level

Xploration

Daddy Kate had nood aan een betrouwbare partner om zijn bestaande web-to-printtool door te lichten en vervolgens de gebruiksvriendelijkheid ervan naar een hoger niveau te brengen.

Onze oplossing

Xplore Group creëerde een compleet nieuwe oplossing – meer dan zomaar een tool voor web-to-print – bovenop een bestaande structuur.

Integratie

  • CHILI publisher
  • ERP integration
  • Responsive HTML/CSS
  • ElasticSearch
  • Symfony

Resultaat

Een state-of-the-art, multi-tenant, schaalbare oplossing die de business van Daddy Cate op een hoger niveau tilt. De nauwe samenwerking tussen Daddy Cate en Xplore Group resulteerde in een sterke, maar ook toffe tool.