E-fulfillment tot het uiterste

Xplore Group bouwde voor Campingaz een webshop, maar staat tegelijk ook in voor de opslag en verzending van de aangeboden producten. Campingaz geniet via Xplore Group van een unieke all-in-one-oplossing.

Campingaz is al meer dan 65 jaar gespecialiseerd in innovatieve kooktoestellen, verlichting en koeling voor kampeerders, naast allerlei gasflessen en gasbranders. Bij het grote publiek is Campingaz vooral bekend als producent van gasbarbecues.

 

Corporate Benefits beheert online platformen waar de medewerkers van aangesloten bedrijven een speciale personeelskorting krijgen. Xplore Group bouwde de webshop www.outdoorbenefits.be, waar de medewerkers van klanten van Corporate Benefits diverse gasbarbecues van Campingaz tegen een voordelige prijs kunnen aankopen. Het aanbod van de site is ook automatisch gekoppeld met diverse publieke webplatformen, zoals Amazon. Daar genieten klanten echter niet van de speciale korting.

 

Uniek aan de oplossing is dat Xplore Group voor Campingaz ook de e-fulfillment verzorgt. Concreet beheert Xplore Group een voorraad gasbarbecues in een eigen magazijn. Wanneer een klant via de webshop een gasbarbecue bestelt, staat Xplore Group in voor de verzending. Daarnaast verzorgt Xplore Group ook de verdere customer support. In opdracht van Campingaz treedt Xplore Group op als het unieke aanspreekpunt voor de eindklant van Corporate Benefits.

screenshop webshop campignaz

Xploration

Campingaz wilde een performante, betaalbare en kwalitatief hoogstaande webshop in functie van de samenwerking met Corporate Benefits, aangevuld met de nodige dienstverlening rond e-fulfillment.

Onze oplossing

Xplore Group bouwde een webshop op basis van Magento en organiseert de bijhorende logistiek vanuit het eigen magazijn.

Integratie

  • Magento
  • Microsoft Dynamics NAV

Resultaat

Xplore Group ondersteunt Campingaz in het kader van de samenwerking met Corporate Benefits. Xplore Group bouwde de webshop, beheert de voorraad, verstuurt de aankopen en staat in voor de bijhorende customer support.