Digitale transformatie voor Serax: SEO en website migratie

Serax, een toonaangevend merk in tableware en interieurdesign, wilde zijn online aanwezigheid versterken en transformeren. Het doel was een soepele overgang van een oude B2B-website naar een geïntegreerd B2B + B2C-platform, met een krachtige SEO-strategie en verbeterde digitale zichtbaarheid. Competence centre Us stak de handen uit de mouwen.

Logo_Serax

Uitgekiende SEO-strategie voor Serax:

  • Markt- en doelgroepanalyse: Grondig onderzoek om een gedetailleerd SEO-plan te ontwikkelen, rekening houdend met de opkomst van Google SGE (Search Generative Experience).

 

  • Concurrentieanalyse: Diepgaande studie om inzicht te krijgen in de marktpositie van Serax en kansen en bedreigingen te identificeren.

 

  • Pagina-uitbreidingsplan: Strategie voor pagina-uitbreiding met focus op relevante content en optimalisatie van productcategorieën.

 

Feilloze website migratie:

  • Migratieplan: Uitwerking en implementatie voor een naadloze overgang met minimale impact op SEO-rankings en gebruikerservaring.

 

  • Technische SEO-audit: Gedetailleerde analyse en verbeteringen vóór de ontwikkeling van de nieuwe website om de SEO-structuur te optimaliseren.

Optimalisaties op Shopify:

  • Structuurbepaling en aanpassingen: Optimalisatie van de Shopify-webshopstructuur voor maximale SEO-prestaties en on-page optimalisaties.

 

  • Audit en verbeteringen: Analyse van de oude webshop en staging platform met implementatie van technische en structurele verbeteringen.

SEO-geoptimaliseerde content:

  • Template creatie en contentontwikkeling: Gebaseerd op SEO-onderzoek en zoekwoorden, gericht op verschillende doelgroepen en paginatypes.
  • Continu optimalisatie: Partnerschap voor voortdurende verbetering van productomschrijvingen.

Xploration

Serax wilde zijn online aanwezigheid versterken en transformeren. Ze stapten over van een oude B2B-website naar een geïntegreerd B2B + B2C-platform.

Onze oplossing

Us werkte een uitgebreid migratieproject uit waarbij ook alle nodige analyses werden uitgevoerd voor een krachtige SEO-strategie en verbeterde digitale zichtbaarheid.

Resultaat

De samenwerking met Serax resulteerde in een verbeterde online performance en een soepele website migratie. Door strategische planning, diepgaande analyses en voortdurende optimalisatie, blijft Us een waardevolle digitale partner voor Serax, gericht op langdurige groei en succes.