Bid officer

Word onze nieuwe… Als Bid Officer zal je actief deelnemen aan de Bid & Tendering processen binnen de groep. Je ondersteunt, begeleidt en/of coördineert het proces om samen met de medewerkers van onze Compentence Centers tot strategisch doordachte en kwalitatieve offertes te komen. Dit zowel voor de publieke als private sector. We zoeken iemand die…… Lees verder Bid officer

Marketing Automation Consultant

Als Marketing Automation Consultant ga je niet alleen oplossingen implementeren. Tijdens de idee- of analysefase kan je al je strategische en analytische kennis delen zodat er een juiste customer journey wordt voorzien.

Test Automation Engineer

Het ontwerpen, bouwen en opzetten van een goede test automation aanpak klinkt als muziek in de oren? En je hebt zin om nauw samen te werken met het ontwikkelings- en operations team?

PIM/MDM Functional Consultant

Je hebt ervaring op het gebied van Master Data Management (MDM) en Product Information Management (PIM). Je hands-on aanpak is een echte toegevoegde waarde voor de klanten.

UX/ UI designer

Ga je altijd op zoek naar de redenen achter het gedrag van de eindgebruikers? Frustreren inefficiënte interfaces je enorm? Dan is deze job op jouw lijf geschreven!

Functioneel Analist

Je brengt de online behoeften van onze klanten in kaart en maakt weldoordachte analyses. Samen met marketeers, developers en project managers geef je de oplossing vorm.

Young graduates

Bijna afgestudeerd en ga je je eerste stappen in het bedrijfsleven zetten? Kom werken bij een groeiend bedrijf met uitdagende projecten.

All-Round Recruiter/Sourcer

Je beschikt over een goede kennis van de ICT markt. Je bent op de hoogte van de verschillende functies en technologieën.

Business Analysts

Als Business Analist analyseer je de consument zijn wensen en verlangens. Jouw taak is deze te vertalen in duidelijke doelstellingen voor het development team.

PHP Professionals

Expert in internet technologie en op zoek naar nieuwe dingen om te leren? Als PHProfessional bouw je mee aan front- en back-end projecten.