Front-end Developer

Voeg je bij ons web team en werk aan projecten met web technologieën zoals React, React Native, Vue, Angular, Gatsby, PWA, …

Web Developers (Full Stack, Front-end, Back-end)

Je bent gek op alles wat met de online en digitale wereld te maken heeft en hebt ervaring met web development.

Android Developers

Je bent trots op je codeer skills en gepassioneerd door mobile development en alles wat met Google/Android/Kotlin te maken heeft.

Medior Data Engineer

Collaboration and analysis by business people working in business office

Ben je data-minded en een ervaren teamplayer? Kom werken in een high-tech omgeving met aandacht voor een gezonde work-life balance.

Junior Data Engineer

Serious busy young analysts sitting at table in open space office and working with report data

Help bedrijven hun data succesvol in te zetten. Kom werken in een groeiend bedrijf waar innovatie en zelfontwikkeling centraal staan!

Senior BI Analyst

Vervoeg je bij ons team van analisten, ontwikkelaars en cloud-architecten met passie om klanten te helpen de kracht van hun data te ontketenen.

Data Engineers Ecommerce

Xplore Group met groepsbedrijf InfoFarm, actief binnen het Data Science domein, is op zoek naar een Data Engineer E-commerce die wil meewerken aan de verdere groei van onze Big Data en Data Science business in de e-commerce sector.

Young graduates

Bijna afgestudeerd en ga je je eerste stappen in het bedrijfsleven zetten? Kom werken bij een groeiend bedrijf met uitdagende projecten.

Senior Java Architects

Voor jou bestaan er geen problemen, enkel oplossingen. Je bent een gepassioneerde softwareontwikkelaar, zowel op het werk als thuis.

Cloud Native Developers

Applicaties ontwikkelen die de kracht van cloud computing ondersteunen is een andere wereld binnen software development. Je bent doelgericht en wil cloud technologie gebruiken.