Project Management Officer

Word onze nieuwe… We zoeken iemand die… ervaring wil opdoen binnen verschillende technologieën en projecten zoals eCommerce, cloud development, custom development, quality assurance, product information management, … een onuitputtelijke bron aan motivatie, inspiratie en teamspirit is houdt van een boeiende job met veel afwisseling en uitdaging zich wil inzetten voor optimalisaties sterk is in klantenverwachtingen… Lees verder Project Management Officer

Bid officer

Word onze nieuwe… Als Bid Officer zal je actief deelnemen aan de Bid & Tendering processen binnen de groep. Je ondersteunt, begeleidt en/of coördineert het proces om samen met de medewerkers van onze Compentence Centers tot strategisch doordachte en kwalitatieve offertes te komen. Dit zowel voor de publieke als private sector. We zoeken iemand die…… Lees verder Bid officer

Marketing Automation Consultant

Als Marketing Automation Consultant ga je niet alleen oplossingen implementeren. Tijdens de idee- of analysefase kan je al je strategische en analytische kennis delen zodat er een juiste customer journey wordt voorzien.

Test Automation Engineer

Het ontwerpen, bouwen en opzetten van een goede test automation aanpak klinkt als muziek in de oren? En je hebt zin om nauw samen te werken met het ontwikkelings- en operations team?

PIM/MDM Functional Consultant

Je hebt ervaring op het gebied van Master Data Management (MDM) en Product Information Management (PIM). Je hands-on aanpak is een echte toegevoegde waarde voor de klanten.

UX/ UI designer

Ga je altijd op zoek naar de redenen achter het gedrag van de eindgebruikers? Frustreren inefficiënte interfaces je enorm? Dan is deze job op jouw lijf geschreven!

Functioneel Analist

Je brengt de online behoeften van onze klanten in kaart en maakt weldoordachte analyses. Samen met marketeers, developers en project managers geef je de oplossing vorm.

Front-end Developer

Voeg je bij ons web team en werk aan projecten met web technologieën zoals React, React Native, Vue, Angular, Gatsby, PWA, …

Web Developer (Full Stack, Front-end, Back-end)

Je bent gek op alles wat met de online en digitale wereld te maken heeft en hebt ervaring met web development.

Android Developer

Je bent trots op je codeer skills en gepassioneerd door mobile development en alles wat met Google/Android/Kotlin te maken heeft.