Data Engineer

Help bedrijven de kracht van hun data te ontketenen! Dit zal je doen je door te werken met de meest innovatieve data processing & cloud technologieën. Samen met ons multidisciplinair team zal je werken in een agile en dynamische omgeving.

Senior BI Analyst

Wij zijn een team van analisten, ontwikkelaars en cloud-architecten die allemaal gepassioneerd zijn met het helpen van onze klanten om de kracht van hun data te ontketenen.

Data Engineers Ecommerce

Xplore Group met groepsbedrijf InfoFarm, actief binnen het Data Science domein, is op zoek naar een Data Engineer E-commerce die wil meewerken aan de verdere groei van onze Big Data en Data Science business in de e-commerce sector.

Young graduates

Sta jij op het punt af te studeren en je eerste professionele stappen in het bedrijfsleven te zetten? Zet dan jouw stappen binnen een bedrijf dat een gemoedelijke sfeer met uitdagende projecten combineert.

Senior Java Architects

Voor jou bestaan er geen problemen, enkel oplossingen. Je bent een gepassioneerde softwareontwikkelaar, zowel op het werk als thuis.

Cloud Native Developers

Applicaties ontwikkelen welke ten volle de kracht van cloud computing ondersteunen is een volledig andere wereld binnen software development.

Webanalists

In data you trust. Als webanalist vertaal je business requirements naar meetbare doelstellingen.

All-Round Recruiter/Sourcer

Je beschikt over een goede kennis van de ICT markt. Je bent op de hoogte van de verschillende functies en technologieën.

Test Automation Engineers

Wil jij altijd ten gronde begrijpen hoe een applicatie werkt? Denk jij aan het automatiseren van een taak wanneer je deze voor een tweede keer doet?

IOS Developers

Je bent gepassioneerd door mobile development en alles wat met Apple te maken heeft boeit jou.