Senior BI Analyst

Wij zijn een team van analisten, ontwikkelaars en cloud-architecten die allemaal gepassioneerd zijn met het helpen van onze klanten om de kracht van hun data te ontketenen.

Young graduates

Sta jij op het punt af te studeren en je eerste professionele stappen in het bedrijfsleven te zetten? Zet dan jouw stappen binnen een bedrijf dat een gemoedelijke sfeer met uitdagende projecten combineert.

Senior Java Architects

Voor jou bestaan er geen problemen, enkel oplossingen. Je bent een gepassioneerde softwareontwikkelaar, zowel op het werk als thuis.

All-Round Recruiter/Sourcer

Je beschikt over een goede kennis van de ICT markt. Je bent op de hoogte van de verschillende functies en technologieƫn.

Business Analysts

Als Business Analist analyseer je de consument zijn wensen en verlangens. Jouw taak is deze te vertalen in duidelijke doelstellingen voor het development team.

Front-end Developers

Als front-end developer ben je gebeten door de onlinewereld en het digitale. Je hebt een oog voor detail en je streeft ernaar een pakkend design om te zetten naar een performante code.

Java Developers

Je bent een echte Java addict. Je houdt van alles dat gelinkt is aan Java code en je streeft ernaar om de nieuwste technologie te gebruiken.

API Architect

Je beseft dat de volgende belangrijke stap in digitalisering voor vele bedrijven is om zichzelf vlot digitaal aansluitbaar te maken voor zowel huidige als toekomstige partners.