Senior BI Analyst

Vervoeg je bij ons team van analisten, ontwikkelaars en cloud-architecten met passie om klanten te helpen de kracht van hun data te ontketenen.

Young graduates

Bijna afgestudeerd en ga je je eerste stappen in het bedrijfsleven zetten? Kom werken bij een groeiend bedrijf met uitdagende projecten.

Senior Java Architects

Voor jou bestaan er geen problemen, enkel oplossingen. Je bent een gepassioneerde softwareontwikkelaar, zowel op het werk als thuis.

All-Round Recruiter/Sourcer

Je beschikt over een goede kennis van de ICT markt. Je bent op de hoogte van de verschillende functies en technologie├źn.

Business Analysts

Als Business Analist analyseer je de consument zijn wensen en verlangens. Jouw taak is deze te vertalen in duidelijke doelstellingen voor het development team.

Front-end Developers

Als front-end developer ben je gebeten door de onlinewereld en het digitale. Je hebt een oog voor detail en je streeft ernaar een pakkend design om te zetten naar een performante code.

Java Developers

Je bent een echte Java addict. Je houdt van alles dat gelinkt is aan Java code en je streeft ernaar om de nieuwste technologie te gebruiken.

API Architect

Je beseft dat de volgende belangrijke stap in digitalisering voor vele bedrijven is om zichzelf vlot digitaal aansluitbaar te maken voor zowel huidige als toekomstige partners.