Data Engineers Ecommerce

Xplore Group met groepsbedrijf InfoFarm, actief binnen het Data Science domein, is op zoek naar een Data Engineer E-commerce die wil meewerken aan de verdere groei van onze Big Data en Data Science business in de e-commerce sector.

Young graduates

Sta jij op het punt af te studeren en je eerste professionele stappen in het bedrijfsleven te zetten? Zet dan jouw stappen binnen een bedrijf dat een gemoedelijke sfeer met uitdagende projecten combineert.

Senior Java Architects

Voor jou bestaan er geen problemen, enkel oplossingen. Je bent een gepassioneerde softwareontwikkelaar, zowel op het werk als thuis.

Cloud Native Developers

Applicaties ontwikkelen welke ten volle de kracht van cloud computing ondersteunen is een volledig andere wereld binnen software development.

All-Round Recruiter/Sourcer

Je beschikt over een goede kennis van de ICT markt. Je bent op de hoogte van de verschillende functies en technologieƫn.

Test Automation Engineers

Wil jij altijd ten gronde begrijpen hoe een applicatie werkt? Denk jij aan het automatiseren van een taak wanneer je deze voor een tweede keer doet?

IOS Developers

Je bent gepassioneerd door mobile development en alles wat met Apple te maken heeft boeit jou.

Android Developers

Je bent gepassioneerd door mobile development en in het algemeen door alles wat met Android te maken heeft.

Business Analysts

Als Business Analist analyseer je de consument zijn wensen en verlangens. Jouw taak is deze te vertalen in duidelijke doelstellingen voor het development team.

Devops Engineers

Heb je een sterke of uitgebreide mening omtrent vi(m) of Emacs? Vraag je je soms af waarom een GUI ooit uitgevonden werd, jij kan nl. alles sneller met behulp van een command line, toch?