Front-end Developer

Voeg je bij ons web team en werk aan projecten met web technologieën zoals React, React Native, Vue, Angular, Gatsby, PWA, …

Android Developers

Je bent trots op je codeer skills en gepassioneerd door mobile development en alles wat met Google/Android/Kotlin te maken heeft.

Data Engineers Ecommerce

Xplore Group met groepsbedrijf InfoFarm, actief binnen het Data Science domein, is op zoek naar een Data Engineer E-commerce die wil meewerken aan de verdere groei van onze Big Data en Data Science business in de e-commerce sector.

Young graduates

Bijna afgestudeerd en ga je je eerste stappen in het bedrijfsleven zetten? Kom werken bij een groeiend bedrijf met uitdagende projecten.

Senior Java Architects

Voor jou bestaan er geen problemen, enkel oplossingen. Je bent een gepassioneerde softwareontwikkelaar, zowel op het werk als thuis.

Cloud Native Developers

Applicaties ontwikkelen die de kracht van cloud computing ondersteunen is een andere wereld binnen software development. Je bent doelgericht en wil cloud technologie gebruiken.

All-Round Recruiter/Sourcer

Je beschikt over een goede kennis van de ICT markt. Je bent op de hoogte van de verschillende functies en technologieën.

Test Automation Engineers

Wil jij altijd ten gronde begrijpen hoe een applicatie werkt? Denk jij aan het automatiseren van een taak wanneer je deze voor een tweede keer doet?

iOS Developer

Je bent fier op je codeer skills en gepassioneerd door mobile development en alles wat met Apple te maken heeft.

Android Developers

Je bent gepassioneerd door mobile development en in het algemeen door alles wat met Android te maken heeft.