Amazon web services

Xplore Group is gespecialiseerd in maatwerk. AWS ondersteunt een breed scala aan toepassingen: cloud-native applicaties, hosting van e-business, bedrijfsapplicaties, ontwikkelomgevingen, enzovoort. 

Wij zijn gespecialiseerd in de implementatie van infrastructuur, applicaties en weboplossingen op basis van Amazon Web Services. Cloudar, competence center van Xplore Group, biedt solide cloudoplossingen voor elk type bedrijf. Wij ontwerpen, bouwen en beheren beschikbare en schaalbare AWS-omgevingen.

We hebben een team van specialisten uitgebouwd, met 100% focus op AWS. Daarmee onderscheiden we ons van traditionele hosting providers. Al onze AWS-ingenieurs zijn gecertificeerd. Cloudar, competence center van Xplore Group, is een officiële Premier Consulting Partner, Channel Reseller & Authorized Government Reseller.

Wij staan ​​onze klanten bij in alle fasen van de levenscyclus van hun IT-systemen: implementatie, beoordeling en evaluatie, compliance en maatwerk. Aangezien het IT-landschap verandert, behoort ook de migratie van bestaande on-premise, co-located diensten naar AWS tot ons dienstenaanbod. Onze Cloud Migration Service is gericht op optimale prestaties, wendbaarheid, veiligheid, het beheer van risico’s en de inperking van kosten. Op vraag van de klant bieden we op maat workshops aan en helpen we de factuur nakijken.