Front-end

De ontwikkeling van een online ervaring die visueel verbluffend, responsive, gebruiksvriendelijk, persoonlijk en SEO-gericht is, vraagt een heel brede functionele knowhow. Zulke websites bouwen is wat Xplore Groups geïntegreerde team van webspecialisten doet.

Online aanwezigheid was nog nooit zo belangrijk. Xplore Group is gespecialiseerd in de ontwikkeling van volledig geïntegreerde front-endoplossingen die gebruiksvriendelijk, SEO-gericht en responsive zijn, om de klanten zo een persoonlijke ervaring aan te bieden.

De nieuwste tools slaan de brug tussen webapplicaties en mobiele apps: codeer één keer en distribueer de oplossing als een website of een mobiele app, zonder een enkele wijziging in de broncode. Vergeet de interface voor de client. De nieuwe standaard is server-side rendering van de clientcode. Het zorgt voor een betere gebruikerservaring en een hogere ranking in de zoekmachines.

Ons team richt zich op de nieuwste webtechnologieën. Wanneer een technologie, framework of tool onze aandacht trekt, gaan we op onderzoek uit. We richten ons op het professioneel ontwerpen, implementeren en leveren van front-endoplossingen, van concept tot productie.