Java

In het brede scala van bedrijfsapplicaties is Java altijd de gemene deler onder de motorkap. Xplore Groups pragmatische benadering van Javaprojecten is gestoeld op geautomatiseerde testen, constante delivery en infrastructure-as-code, ondersteund door Java/JEE-standaarden en opensourceprojecten.

Het Javaplatform bewijst zich keer op keer als de solide basis voor bedrijfsapplicaties en fungeert in de opensourcewereld als het meest gebruikte applicatieplatform. Veel Java opensourceplatformen, -applicaties en -bibliotheken zorgen een buitengewone toolset waarmee we complexe integraties realiseren en innovatieve software bouwen.

Het open karakter van het Javaplatform zorgt ervoor dat het heel goed samenwerkt met mobiele toepassingen, Javascript en andere UI-frameworks. Of de software on-premise moet draaien of op een publieke cloud, Java zorgt altijd voor een stabiele basis.

We gebruiken Spring als de ruggengraat van onze toepassingen. JPA biedt steun voor SQL-databases, of we integreren een NoSQL-oplossing. We hebben projecten gerealiseerd op alle belangrijke applicatieplatformen, van Wildfly en JBoss EAP, tot IBM WebSphere en Oracle WebLogic.

Bij Xplore Group geloven we sterk in een test-driven ontwikkelingsproces, met het hoogste niveau van automatisering op alle fronten: ontwikkeling, test, integratie en implementatie.