Mobile

Xplore Group bouwt kwaliteitsvolle mobiele applicaties voor iOS, Android en het web. Laat onze ervaring uw verhaal omzetten in een solide en duurzame mobiele oplossing.

Xplore Group is gespecialiseerd in mobiele apps en webapplicaties op maat, gebouwd met onze favoriete technologieën en platformen, zoals Apple iOS, Google Android en webtechnologieën als AngularJS, Ionic Framework en React Native. De meeste van onze toepassingen zijn op maat gemaakt: ontworpen om aan de specifieke eisen van onze klanten te voldoen.

De apps die we creëren volgen strenge normen, van cruciaal belang voor elk bedrijfskritisch project. Wij geloven sterk in de voordelen van stevige architectuur, kwaliteitsvolle code en geautomatiseerde taken. Wij geloven ook dat kwaliteit enkel kan worden aangeboden via medewerkers die omringd zijn door ervaren experts. De voorbije jaren hebben we projecten opgeleverd voor bekende bedrijven als VRT, Philips Innovative Applications, Alcatel-Lucent, Vente-Exclusive, Bayer, ING, Belfius, GSK, NMBS, Sanoma, Truvo, These Days en UCB.

Onze toegepaste technologische expertise is doorheen de jaren sterk gegroeid en omvat talen zoals Java, C#, Objective-C, Swift, JavaScript en aanverwante frameworks. We moedigen onze teamleden aan om deel te nemen aan de ontwikkeling van de opensourcegemeenschap door onze interne research en bibliotheken open te stellen. Ze zijn ook actief met blogposts en als sprekers op internationale conferenties.