Mobile

Xplore Group bouwt kwaliteitsvolle mobiele applicaties voor iOS, Android en het web. Laat onze ervaring uw verhaal omzetten in een solide en duurzame mobiele oplossing.

Xplore Group is gespecialiseerd in mobiele apps en webapplicaties op maat, gebouwd met onze favoriete technologieën en platformen, zoals Apple iOS, Google Android en webtechnologieën als AngularJS, Ionic Framework en React Native. De meeste van onze toepassingen zijn op maat gemaakt: ontworpen om aan de specifieke eisen van onze klanten te voldoen.

De apps die we creëren volgen strenge normen, van cruciaal belang voor elk bedrijfskritisch project. Wij geloven sterk in de voordelen van stevige architectuur, kwaliteitsvolle code en geautomatiseerde taken. Wij geloven ook dat kwaliteit enkel kan worden aangeboden via medewerkers die omringd zijn door ervaren experts. De voorbije jaren hebben we projecten opgeleverd voor bekende bedrijven als VRT, Philips Innovative Applications, Alcatel-Lucent, Vente-Exclusive, Bayer, ING, Belfius, GSK, NMBS, Sanoma, Truvo, These Days en UCB.

Onze toegepaste technologische expertise is doorheen de jaren sterk gegroeid en omvat talen zoals Java, C#, Objective-C, Swift, JavaScript en aanverwante frameworks. We moedigen onze teamleden aan om deel te nemen aan de ontwikkeling van de opensourcegemeenschap door onze interne research en bibliotheken open te stellen. Ze zijn ook actief met blogposts en als sprekers op internationale conferenties.

Telenet

Coole app versterkt succesvolle campagne

Een opvallende marketingapp geeft een extra boost aan een goede marketingcampagne. Dat was het doel van Xplore Group met de wegwerpcamera-app voor communicatiebedrijf TheseDays Y&R en provider Telenet.

ONTDEK MEER

Sporza

Xplore Group versterkt mobiele beleving met de Sporza Voetbalapp 

Club Brugge KV? RSC Anderlecht? FC Barcelona? Liverpool FC?
Met de Sporza Voetbalapp kennen de fans als eerste de scores uit de nationale en internationale competities. Voetbalfans gebruiken de app om live wedstrijden te volgen. Ze ontvangen berichten met updates en nieuwtjes, krijgen toegang tot statististieken, kunnen livestreams volgen, enzovoort. Xplore Group en de VRT ontwikkelden de app in amper zes maanden tijd.

ONTDEK MEER

VRT

6 verschillende muziek apps met 1 doel: alle favoriete zenders dichtbij in een handomdraai

De VRT denkt aan de mobiele luisteraar. Dankzij een reeks nieuwe apps heeft die luisteraar altijd zijn favoriete zenders en radioprogramma’s bij de hand. Xplore Group ontwikkelde voor de VRT zes radioapps in nauwelijks vier maanden tijd.

ONTDEK MEER