Php

De voorbije jaren is PHP uitgegroeid tot één van de belangrijkste programmeertalen. PHP is de populairste taal in webontwikkeling. Wellicht is er niet één taal met meer toepassingen op uw webservers en met zo’n actieve ondersteuning. Xplore Group is een trots lid van de PHP-community.

Xplore Group heeft een groot team van PHP-consultants die fulltime werken op PHP-projecten. Het team bestaat uit analisten, projectmanagers, systeembeheerders en technische PHP-ontwikkelaars.

Wij richten ons op de technische aspecten van PHP-ontwikkelingsprojecten. Aspecten als continue integratie, versiebeheer, deployment en testen benaderen we zo efficiënt mogelijk. We zijn sterk gericht op complexe bedrijfstoepassingen, waar eigenschappen als stabiliteit, onderhoudbaarheid en uitbreidbaarheid van cruciaal belang zijn. We richten ons niet op tijdelijke marketing- of campagnesites die gebonden zijn aan strakke deadlines.

Technisch gezien geven we de voorkeur aan platformen als Magento en Akeneo. Voor maatwerkprojecten maken we gebruik van robuuste applicatieframeworks zoals Symfony of Zend. We hebben een ruime ervaring rond de integratie van PHP-applicaties (Magento, Akeneo of maatwerk) met web2print-oplossingen en back-endsystemen als SAP, Microsoft Dynamics NAV en AX, DBfact, Microsoft Dynamics CRM, enzovoort.