Xplorers aan het woord – Digital Designer Annelies

Annelies verloor haar baan en moest, samen met vele anderen, op zoek naar iets nieuws. Dat viel niet mee in een tijd waarin veel gelijkaardige profielen beschikbaar waren.

Annelies wist dat ze wilde werken in een team dat dynamisch is en frisse ideeën heeft, waar feedback en groei centraal staan en diverse projecten mogelijk zijn. Een weekplanning die er altijd hetzelfde uitziet, gaat immers snel vervelen.

 

Dat bleek geen gemakkelijke opgave te zijn. Ze vroeg zich dan ook wel eens af of ze haar wensen niet beter kon laten varen.

 

Xplore Group ontdekte Annelies en nodigde haar uit voor een sollicitatiegesprek. Vandaag, een maand later, nodigden we haar uit voor een gesprek over hoe het met haar gaat bij Xplore Group.

Xplorer DNA

Xplore Group is dé partij wanneer je je wilt omringen met technologische hoogstandjes, wanneer je gelooft in innovatie en weet dat technologie op maat van de gebruiker een methode is om doelen te bereiken.

 

Xplore Group zet in op verschillende competentiecentra. Daar vind je ook vakkennis en expertise. Hoewel daadkracht in elk competence center afzonderlijk centraal staat, smelten ze af en toe samen tot één groter geheel. Het is dan dat de gekste ideeën worden omgezet in oplossingen that just make sense.

medewerker aan het werk

Auteur: Annelies De Boeck

Ontdek onze vacatures

Benieuwd naar onze projecten?

Neem dan hier een kijkje