Optimaal gebruik maken van MDM, dat doe je zo

Met behulp van Xplore Group heeft Fabory zijn Master Data Management (MDM) implementatie aanzienlijk kunnen verbeteren

Fabory, een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in bevestigingsmaterialen, had meer dan 100.000 producten in een MDM-systeem staan dat moest worden geïntegreerd in de website. Vanwege te tijdsdruk tijdens de implementatie, was de MDM-oplossing echter beperkt tot basisfunctionaliteiten. Na de lancering van de webshop richtte het team zich op het verbeteren van de datakwaliteit, die nog ruimte voor verbetering bood.

 

Om het volledige potentieel van de MDM-oplossing te benutten, heeft Fabory de expertise van Xplore Group ingeschakeld. Eerst heeft Xplore Group een analyse uitgevoerd van de bestaande implementatie en een prioriteitenlijst opgesteld van de belangrijkste problemen die moesten worden aangepakt. Tot slot heeft Xplore Group de procedures opgesteld om de kwesties rondom de datakwaliteit op te lossen.

 

Naast de optimalisatie van de oorspronkelijke implementatie wilde Fabory ook een duidelijk beeld krijgen van de functionaliteiten die tot dan niet werden gebruikt. Xplore Group heeft de nieuwste functionaliteiten gedemonstreerd tijdens een presentatie en deze na implementatie voorzien van de nodige training en een testomgeving.

Xploration

Tijdsdruk tijdens de MDM-implementatie bij Fabory resulteerde in een oplossing met enkel basisfunctionaliteit.

Onze oplossing

Xplore Group stelde een prioriteitenlijst op met de aan te pakken vraagstukken, implementeerde nieuwe features en organiseerde workshops en demo’s.

Integratie

  • MDM

Resultaat

Xplore Group verbeterde de prestaties en het gebruik van MDM bij Fabory.