Onze knowledge base

In de kijker

De rol van een PIM specialist

Stel je voor: jullie hebben besloten om jullie productdata te centraliseren en structureren met een PIM systeem. Om het maximale potentieel van deze complexe tool te benutten, kan het nuttig zijn om experten met de juiste kennis en achtergrond in te schakelen.

Blijf up-to-date

Cryptocurrency - Tokenization - Blockchain - Image by Freepik

De toekomst van handel: de mogelijkheden van blockchain en tokenization

Van smartphones tot slimme apparaten en virtual reality, we worden omringd door innovaties die ons leven steeds efficiënter en gemakkelijker maken. Wist je bijvoorbeeld dat je nu ook op digitale wijze vastgoed of een kunstwerk kan bezitten? Dit is mogelijk dankzij de nieuwste ontwikkeling in de wereld van handel: tokenization.

Bespaar geld en tijd met cross-platform development met Flutter

In de veranderende wereld van vandaag moeten bedrijven digitalisering omarmen en hun platformen en producten voortdurend verbeteren om te blijven concurreren. Om de verwachtingen van de consument tegemoet te komen is het noodzakelijk om applicaties aan te bieden die gebruikers vanop ieder apparaat kunnen gebruiken. Lees hier meer over een snelle en kostefficiënte oplossing.

De opkomst van marktplaatsen in België

De populariteit van marktplaatsen groeit in België, zowel bij consumenten als bij bedrijven. Hoewel marktplaatsen al enkele jaren bestaan, is er pas recentelijk meer aandacht voor gekomen. Wereldwijd vindt momenteel 57% van alle e-commerce transacties plaats via marktplaatsen. Het is daarom niet verwonderlijk dat de interesse in marktplaatsen ook in België groeit.

Samen voor een beter internet

Het internet maakt inmiddels een groot deel uit van het dagelijks leven van veel mensen. Het is leuk, nuttig en informatief, maar kan ook gevaarlijk zijn. Vorig jaar deelden we reeds een algemene top 10 rond veilig internetgebruik. Dit jaar geven we daar een aanvulling op specifiek gericht op het beschermen van je (persoonlijke) informatie

Waarom Service design en UX design hand in hand gaan

Je hebt waarschijnlijk al een aantal van de volgende woorden horen vallen: customer journey maps, persona's, prototyping, design springs, gebruikersonderzoek, ... Allemaal zeer waardevolle aspecten als het gaat om digital design en de groei van uw bedrijf. Maar waarschijnlijk ook erg verwarrend als je het niet kent.
NFuse Iso Certificaat

Gegarandeerde informatiebeveiliging dankzij ISO 27001

Competence Center nFuse is sinds kort ISO 27001 gecertificeerd met betrekking tot “24/7 Applicatie Managed Services, operationele monitoring (inclusief custom build applicaties) en hosting”. De reden voor de certificering en wat dit verder betekent lees je in deze blog.