Onze knowledge base

In de kijker

Snelheid in een omnichannel maatschappij dankzij een PIM-DAM connectie

Blijf up-to-date

Klant in de kijker: interview met JBC CEO Bart Claes

Een gelijke mindset, gedeelde waarden en zin om te groeien zijn raakvlakken die JBC en Xplore Group al jaren delen. We zijn trots op onze nauwe samenwerking met JBC en spraken met CEO Bart Claes over duurzaam ondernemen, zijn kijk op de toekomst en de impact van Corona op het consumentengedrag. We snijden deze actuele thema’s aan in een 3-delig interview.

Xplorers aan het woord: Cloud Native Architect Michael Willemse

Wil je met jouw bedrijf, groot of klein, mee zijn met deze digitale revolutie? About time you go serverless. We spraken met Xplorer Michael over de omschakeling naar een cloud-native aanpak en welke voordelen dit biedt voor bedrijven.
employee at work

Xplorers aan het woord – Digital Designer Annelies

Annelies verloor haar baan en moest, samen met vele anderen, op zoek naar iets nieuws. Dat viel niet mee in een tijd waarin veel gelijkaardige profielen beschikbaar waren.

Downtime voorkomen, dat doe je door in te zetten op test automation

Om de bruikbaarheid van je applicatie te waarborgen, moet deze voortdurend worden getest. Handmatig kan dit niet worden volgehouden, tenzij je het goed vindt dat je IT-afdeling meer testers dan ontwikkelaars telt.

Zorgeloos IT-beheer met Managed Services

Vandaag de dag is digital commerce vaak een strategisch onderdeel geworden van een bedrijf. De complexiteit van deze implementaties is dan ook sterk toegenomen.
HUbo Stock

Hubo België plaatst snelheid en user experience op eerste plaats in 2021

2020: het jaar van Covid-19, en meteen ook het jaar waarin we allemaal vaker dan ooit aan het klussen gingen. Een fenomeen dat Marc Henkens volmondig kan beamen