Met mobiele apps kies je resoluut voor digitalisering

Bank- en verzekeringsgroep Argenta gaat voluit voor digitalisering. Xplore Group realiseerde een complete make-over van de app Argenta Bankieren.

Argenta lanceerde de app Argenta Bankieren een paar jaar geleden al. Met de app konden Argenta-klanten hun saldo en verrichtingen volgen, overschrijvingen uitvoeren, de transacties op hun MasterCard volgen en kantoorgegevens opzoeken.

 

Met de make-over van de app speelt Argenta in op de veranderende behoeften en verwachtingen van de klanten. Zo opteerde Argenta voor een registratiescherm geanimeerd met videobeelden en voor een conversatiestijl doorheen de hele app. De nieuwe app ziet er een pak moderner en dynamischer uit.

 

Xplore Group bouwde de mobiele app op een robuust platform dat toelaat in de toekomst in zeer korte doorlooptijd (tweewekelijks !) nieuwe features toe te voegen. Zo kan Argenta sneller inspelen op nieuwe trends. Binnen zijn mobile-first strategie positioneert de bank de app als een klantvriendelijke toegang naar al zijn bancaire en verzekeringsdiensten.

screenshot campaign new app Argenta

Xploration

Argenta kiest voluit voor digitalisering. De bestaande mobiele app was dringend aan een make-over toe.

Onze oplossing

Xplore Group ontwikkelde een nieuwe architectuur en bouwde daarop de nieuwe mobiele app.

Integratie

  • Android
  • iOS

Resultaat

Argenta Bankieren is een dynamische, makkelijk uitbreidbare en klantvriendelijke mobiele app die fungeert als toegangspoort tot alle bancaire en verzekeringsdiensten van Argenta.