Xplorers aan het woord: Cloud Native Architect Michael Willemse

Wil je met jouw bedrijf, groot of klein, mee zijn in het digitale tijdperk? About time you go serverless. We spraken met Xplorer Michael over de omschakeling naar een cloud-native aanpak en welke voordelen dit biedt voor bedrijven.

Om future-proof te zijn en competitief te blijven in een snel veranderende markt is het voor bedrijven een absolute must geworden om in te zetten op digitale transformatie. Nieuwe systemen moeten functioneel, veilig, voorspelbaar en bovenal snel aanpasbaar zijn. Het neusje van de zalm op het gebied van digitale transformatie is het overschakelen naar cloud-native software. Denk aan producten en diensten van echte digital disruptors die ultra-gebruiksvriendelijk zijn, voortdurend evolueren en razendsnel kunnen worden opgeschaald.

Xplore Group, uw one-stop shop voor innovatie en digitale transformatie

Het aanbod van Xplore Group gaat veel verder dan alleen cloud native development. We offer it all. Onze compentence centers bieden het digitale transformatie traject van A tot Z aan. Van software development (frontend, backend), operationele opvolging tot A.I. en machine learning. We coveren het volledige spectrum.

Auteur: Britt Adams

Benieuwd naar onze projecten?

Neem dan hier een kijkje