Inspirerende samenwerkingen en projecten

In de kijker

Client Midocean

Een naadloze B2B shopervaring

Midocean, one of the leading suppliers of promotional products, textiles, and printed business gifts in Europe, was looking for a partner to upgrade their webshop. They partnered with competence center Fenego to create a digital commerce platform which focuses on stability and performance.

Blijf up-to-date

Client Chatbots

Chatbots

Xplore Group bouwde een chatbot die recepten suggereert op basis van een natuurlijke conversatie. De klant vertelt wat hij of zij verkiest: ontbijt, lunch, iets met vis, vlees, enzovoort.
Client Blockchain

Blockchain

Online ticketverkoop heeft af te rekenen met diverse problemen: van illegale verkoop op de zwarte markt tot fraude. Xplore Group ontwikkelde hiervoor een oplossing op basis van blockchain.
Client Telenet

Coole app versterkt succesvolle campagne

Een opvallende marketingapp geeft een extra boost aan een goede marketingcampagne. Dat was het doel van Xplore Group met de wegwerpcamera-app voor communicatiebedrijf TheseDays Y&R en provider Telenet.
Client Telenet

De juiste content voor de juiste gebruiker, op het juiste moment

Op minder dan acht maanden verbeterde Xplore Group de time-to-market van nieuwe online initiatieven van Telenet met 30%. De klanten genieten van een betere gebruikservaring op de verschillende touchpoints. Telenet kan de klanten doelgerichter benaderen, terwijl tegelijk de kosten daalden.
Client VION Food Group

Xplore Group optimaliseert toelevering bij Vion Food Group

Klanten die dieren aanbieden bij de productielocatie van VION Food Group in Emstek, reserveren online een tijdslot. Dankzij de toepassing van Xplore Group zijn de files bij het bedrijf verdwenen.
Client Essentiel

Optimalisatie van een webshop tot in het detail

Xplore Group lichtte de code en infrastructuur van de webshop van Essentiel door. Vervolgens integreerde Xplore Group de werking van de webshop met ERP, CRM en logistiek.