Inspirerende samenwerkingen en projecten

In de kijker

Client Pebble

Een rock-solid branding & website voor Pebble

Pebble is een opkomende speler in de marketing wereld die zich focust op email marketing automation en CDP's. Bij de lancering van een bedrijf hoort ook een visuele identiteit, dus Xplore Group's competence center Sidekick ging voor hen aan de slag.

Blijf up-to-date

Client VAR

Digitale customer touchpoints on point met het oog op always-on content marketing

Var versterkt het digitale kanaal. Xplore Group ondersteunt de strategische doelstellingen van Var met een nieuwe website, gebaseerd op een performant CMS.
Client Fabory

Optimaal gebruik maken van MDM, dat doe je zo

Met de hulp van Xplore Group slaagde Fabory erin om de prestaties en het gebruik van zijn MDM-implementatie drastisch te verbeteren.
Client Pizza Hut

Conversie -en klantrelatie optimalisatie gaan hand in hand

Pizza Hut België zet sterk in op online beleving. Xplore Group hertekende de website van het pizzarestaurant, zodat die nu ook piekmomenten in de vraag kan opvangen. Daarnaast kreeg de site functioneel een forse uitbreiding.
Client JBC

Breng al je klanten dichter bij elkaar en ga volledig Omnichannel

Xplore Group zette voor JBC een omnichannel-omgeving op met Salesforce Commerce Cloud. De oplossing ondersteunt de digitale interactie tussen JBC en de klant, zowel online als in-store.
Client Alpheios

To PIM or not to PIM: natuurlijk! Kies voor een kortere time-to-market

Dankzij het PIM-systeem dat Xplore Group implementeerde, biedt Alpheios betere informatie aan zijn klanten, gebaseerd op rijkere productdata.
Client VION Food Group

Een efficiëntere en diervriendelijke aanvoer van vlees

Varkenshouders die dieren leveren aan VION Farming, de aanvoerorganisatie van VION Food Group in Nederland, hebben via Farmingnet direct zicht op het resultaat van hun bedrijfsvoering. Xplore Group staat in voor de support en de functionele uitbreiding van het online rapporteringssysteem.