Inspirerende samenwerkingen en projecten

In de kijker

Client Coop Supermarkten

Een performante en schaalbare e-commerce omgeving

Blijf up-to-date

Client Telenet

Coole app versterkt succesvolle campagne

Een opvallende marketingapp geeft een extra boost aan een goede marketingcampagne. Dat was het doel van Xplore Group met de wegwerpcamera-app voor communicatiebedrijf TheseDays Y&R en provider Telenet.
Client Telenet

De juiste content voor de juiste gebruiker, op het juiste moment

Op minder dan acht maanden verbeterde Xplore Group de time-to-market van nieuwe online initiatieven van Telenet met 30%. De klanten genieten van een betere gebruikservaring op de verschillende touchpoints. Telenet kan de klanten doelgerichter benaderen, terwijl tegelijk de kosten daalden.
Client VION Food Group

Xplore Group optimaliseert toelevering bij Vion Food Group

Klanten die dieren aanbieden bij de productielocatie van VION Food Group in Emstek, reserveren online een tijdslot. Dankzij de toepassing van Xplore Group zijn de files bij het bedrijf verdwenen.
Client Essentiel

Optimalisatie van een webshop tot in het detail

Xplore Group lichtte de code en infrastructuur van de webshop van Essentiel door. Vervolgens integreerde Xplore Group de werking van de webshop met ERP, CRM en logistiek.
Client Myvanbreda

Myvanbreda

Via dit online platform sluit je in enkele klikken en zonder ellenlange vergelijkende zoektocht de verzekering af die het best bij jou past. Bovendien bespaar je er meer dan 35% mee op je verzekering.