Klant in de kijker: interview met JBC CEO Bart Claes

Een gelijke mindset, gedeelde waarden en zin om te groeien zijn raakvlakken die JBC en Xplore Group al jaren delen. We zijn trots op onze nauwe samenwerking met JBC en spraken met CEO Bart Claes over duurzaam ondernemen, zijn kijk op de toekomst en de impact van Corona op het consumentengedrag. We snijden deze actuele thema’s aan in een 3-delig interview.

Aflevering 1 - Over de weg naar een duurzame wereld

JBC hecht veel belang aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, ze integreren al jaren een duurzame strategie in het bedrijf. Hoe JBC dit in de praktijk omzet, ontdek je in aflevering 1.

Aflevering 2 – Over de toekomst van JBC & CKS

Wie niet waagt niet wint. Ondanks het moeilijke coronajaar, deed JBC een gewaagde zet en nam het merk CKS over. In deze aflevering kijkt Bart naar de toekomst en vertelt hoe JBC zijn marktpositie dankzij de overname wist te versterken.

Aflevering 3 – Over een pandemie en koopgedrag

De Covid-19 pandemie heeft een enorme impact op de fashion retailsector. Door de gehekelde lockdowns zagen we een verschuiving in het consumentengedrag en vonden consumenten massaal hun weg naar e-commerce. Zal deze trend aanhouden? De visie van Bart Claes hierover ontdek je in aflevering 3.