Klant in de kijker: interview met JBC CEO Bart Claes

Xplore Group en JBC hebben al jarenlang een sterke samenwerking vanwege een gemeenschappelijke mentaliteit, gedeelde waarden en een gedeelde ambitie om te groeien. We zijn trots op onze nauwe band met JBC en hadden de gelegenheid om CEO Bart Claes te interviewen over duurzaam ondernemen, zijn visie op de toekomst en de impact van Corona op het koopgedrag van consumenten. Dit interview is verdeeld over 3 afleveringen.

Aflevering 1 - Over de weg naar een duurzame wereld

JBC is al jarenlang bezig met het implementeren van een duurzame strategie binnen het bedrijf en hecht veel belang aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Ontdek hoe JBC dit in de praktijk brengt in aflevering 1!

Aflevering 2 – Over de toekomst van JBC & CKS

JBC heeft ondanks het moeilijke coronajaar een grote stap gezet door het merk CKS over te nemen. In deze aflevering bespreekt Bart hoe JBC dankzij deze overname zijn positie op de markt heeft weten te versterken en kijk hij naar wat de toekomst zal brengen voor beide merken.

Aflevering 3 – Over een pandemie en koopgedrag

De Covid-19 pandemie heeft een enorme impact op de fashion retailsector. Door de gehekelde lockdowns zagen we een verandering in het consumentengedrag en vond er een toename plaats van de e-commerce

Zal deze trend aanhouden? De visie van Bart Claes hierover ontdek je in aflevering 3.