Onze knowledge base

In de kijker

De rol van een PIM specialist

Stel je voor: jullie hebben besloten om jullie productdata te centraliseren en structureren met een PIM systeem. Om het maximale potentieel van deze complexe tool te benutten, kan het nuttig zijn om experten met de juiste kennis en achtergrond in te schakelen.

Blijf up-to-date

HUbo Stock

Hubo België plaatst snelheid en user experience op eerste plaats in 2021

2020: het jaar van Covid-19, en meteen ook het jaar waarin we allemaal vaker dan ooit aan het klussen gingen. Een fenomeen dat Marc Henkens volmondig kan beamen
design-sprints

Van een begrip naar een concreet product in 5 dagen

Als digital native, herken je allicht volgende uitdaging: oneindig aantal mogelijkheden om concepten te testen maar beperkingen in tijd en budget.
data-driven-marketing-people

Een data gestuurde marketingaanpak

Gepersonaliseerde benaderingen duwen je conversieratio’s stevig de hoogte in. Hoewel heel wat bedrijven welwillend zijn ten opzichte van deze aanpak, weten ze niet waar te starten.
Two people looking at printed plans stuck on a wall, project management and discussions. ,Office,United Kingdom

Studie bewijst het onmiskenbare belang van goed project management

Het Project-management landschap in België - Anno 2020 en de komende decennia.
shopping-tomorrow-marketplaces-starting-your-own-platform

Shopping Tomorrow

Xplore Group, voorzitter en initiatiefnemer van expertgroep Marketplaces 2020 – starting your own platform binnen ShoppingTomorrow, hét kennisnetwerk voor digital commerce in Nederland.
woman sitting on mountain top

Customer journey mapping

Het in kaart brengen van de volledige ‘reis’ die je klant doormaakt, aangevuld met de definitie van relevante persona, touchpoints en kerntaken, kan je in dat opzicht wel zeer nuttige inzichten opleveren.